Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Επιστολή – Κάλεσμα Δράσης την Τρίτη 28 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η 28η  Απρίλη από εκατοντάδες σωματεία και εργατικά κέντρα έχει οριστεί σαν ημέρα πανελλαδικής δράσης ενάντια στις αντεργατικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης. Ενάντια δηλαδή στα μέτρα με τα οποία, με αφορμή αυτή τη φορά την παγκόσμια επιδημία, η κυβέρνηση δίνει προνόμια και λύνει τα χέρια στους εργοδότες και θέλει ξανά να πληρώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι τις κρίσεις του συστήματος.

Η διοίκηση του συνδικάτου μας απευθύνει και σε εσάς το κάλεσμα δεκάδων σωματείων. Σας καλεί να πάρετε και εσείς μέρος και να οργανώσετε διαμαρτυρία απέναντι σε διοίκηση και κυβέρνηση, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα που πέρασε με ΠΝΠ.

Οι συνάδελφοί μας στα Ε.Α.Σ ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα βιώσανε τις πρώτες συνέπειες, βγαίνοντας σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κανονική άδεια που με το έτσι θέλω αποφάσισε η διοίκηση των Ε.Α.Σ.

Σας καλούμε να δράξετε την ευκαιρία και να συμμετέχετε στη μέρα πανελλαδικής δράσης την Τρίτη 28 Απρίλη, προχωρώντας σε 1 ώρα στάση εργασίας, από τις 11πμ ως τις 12.μμ και σε διαμαρτυρία απέναντι στην απόφαση της διοίκησης.

 Με ξεκάθαρο αίτημα ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΟΥΝ αυτές οι ημέρες από την κανονική άδεια – να είναι με πλήρης ασφάλιση και αποδοχές – όπως και να μην τολμήσει να εφαρμόσει η διοίκηση κανένα άλλο μέτρο από αυτά που προβλέπουν οι κατάπτυστες Π.Ν.Π.

Να σταλθεί μήνυμα προς κυβέρνηση και εργοδότες – διοικήσεις πως δεν ήμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε εμείς την κερδοφορία  των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ  – ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου 10 Σεπτέμβρη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Την Τρίτη 10-9-2024 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Α. με παρόντα τα 19 από...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Αποφάσεις συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ, στις 12 Σεπτέμβρη, συζητήθηκαν οι επικίνδυνες εξελίξεις που...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: 23 Σεπτέμβρη σύσκεψη με σωματεία Αττικής

Σας ενημερώνουμε  ότι το Συνδικάτο αποφάσισε να κάνει σύσκεψη με όλα τα επιχειρησιακά Σωματεία...