Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής : Παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 12:00

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση διαμαρτυρία στη Βουλή την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 12:00

Η κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Παιδείας έδωσαν σήμερα (22/4) στη δημοσιότητα το περιβόητο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία (τράπεζα θεμάτων, βάση 10, αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση κ.α.) με πρόθεση να το ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια κίνηση απαράδεκτη και εχθρική απέναντι στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που δίνουν την μάχη για τη στήριξη των μαθητών κάτω από όλες τις συνθήκες, στους γονείς και στους μαθητές. Αξιοποιούν αυτές οι συνθήκες, της πανδημίας και του περιορισμού της κυκλοφορίας ως ευκαιρία για να υλοποιήσουν, σαν τον κλέφτη, τα σχέδιά τους. Ειναι απαράδεκτο σε μια περίοδο που πρακτικά είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις και μαζικές κινητοποιήσεις τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από μαθητές και γονείς, η κυβέρνηση να φέρνει ένα τέτοιο νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Δε θα το επιτρέψουμε!

Οι σχεδιασμοί και η τακτική της κυβέρνησης πρέπει να καταδικαστούν απ΄όλη την κοινωνία.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι διεκδικήσεις μας δε μπαίνουν σε καραντίνα. Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν!

Δίνουμε άμεση και αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας!

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας συμμετέχουμε με ολιγομελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην παράσταση διαμαρτυρίας των Συλλόγων και ΕΛΜΕ, μαζί με τους γονείς και τους μαθητές της Αττικής την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 12:00 στη Βουλή.

Μένουμε δυνατοί και όχι σιωπηλοί. Μέσα από τα σωματεία μας παλεύουμε για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.

 

Γ΄ Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος, Τ.Κ. 10433, Τηλ./Fax: 210 8218982

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.vyrwnas.edu.gr, mail: [email protected]

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για τα απανωτά ατυχήματα στα μεταλλεία Βωξίτη

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗN «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ» ΤΗΣ METLEN ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μετά...

Διαμαρτυρία ΟΒΣΑ και Εμπορικών Συλλόγων στο υπ.Οικονομικών(ΦΩΤΟ)

«Δεν θα πληρώσουμε πάλι τα σπασμένα – Πάρτε μέτρα τώρα», «Πλήρης κατάργηση της τεκμαρτής...