Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Λάρισας : Κορυφώθηκαν οι παρεμβάσεις σε πολλά σούπερ μάρκετ της Λάρισας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Κορυφώθηκαν οι παρεμβάσεις σε πολλά σούπερ μάρκετ της Λάρισας με αφορμή την Πανελλαδική ημέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ. Το Διοικητικό Συμβούλιου του Συλλόγου Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, μαζί με μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, άλλων σωματείων, αλλά και της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ),  βρέθηκε στα σούπερ μάρκετ της πόλης, ενημερώνοντας εργαζόμενους και καταναλωτές.

Όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ εργάζονται με αυτοθυσία κάτω από έντονους ρυθμούς για να μην λείψει τίποτα από κανένα λαϊκό σπίτι κι ας βρέθηκαν μπροστά στις συνθήκες της πανδημίας, εκτεθειμένοι καθημερινά στον ιό.

Με αφορμή την χτεσινή ημέρα δράσης, μέσα από εκατοντάδες πολύμορφες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα και αποθήκες, σε όλη την Ελλάδα επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να δυναμώσει η διεκδίκηση για μέτρα προστασίας και υγείας, να δυναμώσει ο συλλογικός αγώνας για σταθερή δουλειά πλήρους απασχόλησης με δικαιώματα απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και την άγρια εκμετάλλευση.

 Εκφράστηκε με πολλούς τρόπους η αλληλεγγύη από τους  καταναλωτές που υποστηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας. Η θετική ανταπόκριση που συνάντησε η πρωτοβουλία μας  μας γεμίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια.

Κανένας μόνος, κανένας εκτεθειμένος στην πανδημία και την ασυδοσία της εργοδοσίας.  Μαζί σπάμε τον φόβο, δυναμώνουμε τη φωνή μας, υψώνουμε τη γροθιά! Οργανωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα!

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Για τη στήριξη και αλληλεγγύη στους διωκόμενους συναδέλφους από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!...

Σωματείο Εργαζ. στην Vodafone – 360 Connect και λθ: Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα

Συνεδρίασε στις 11/9 το ΔΣ του Σωματείου μαζί με τις Σωματειακες Επιτροπές σε Χαλάνδρι...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής: Σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου «Γεώργιος Ραφιάς» στο Λαύριο

Εικόνες ντροπής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης,  αυτές τις ημέρες...