Σωματείο Εργαζομένων στην First Data: Εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των Supermarket

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργαζομένων στην First Data, δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των Supermarket, που νοιώθουν στο πετσί τους την επίθεση της εργοδοσίας, στο όνομα του να « βγούμε όλοι μαζί από την κρίση». Η εντατικοποίηση, τα σμπαραλιασμένα ωράρια, οι κομμένες άδειες, είναι άλλη μια μορφή της άκρατης εκμετάλλευσης που υφίστανται οι εργαζόμενοι του κλάδου των Τροφίμων, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών, και οι οποίοι με ευθύνη των εργοδοτών και της κυβέρνησης, αφήνονται εκτεθειμένοι στον ιό.

Ως Σωματείο και εργαζόμενοι της FirstData δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στα SuperMarketκαι στηρίζουμε την Πανελλαδική Μέρα Δράσης στις 15 Απριλίου. Οι εργαζόμενοι και το Σωματείο μας, με την πίεση που ασκήσαμε, καταφέραμε να αναγκάσουμε την διοίκηση της εταιρείας, να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για αποσυμφόρηση των χώρων, για προστασία των ευπαθών ομάδων, να μην κοπεί καμία άδεια ειδικού σκοπού και άλλα.

 Παρόλο που η πλειοψηφία από εμάς δουλεύουμε πλέον από το σπίτι, δηλώνουμε ξανά ότι θα παλέψουμε ώστε οι εργαζόμενοι της εταιρείας αλλά και όλων των Κλάδων να βγουν ενωμένοι, συσπειρωμένοι και χωρίς καμία άλλη απώλεια δικαιωμάτων.

«Ακόμα κι απ’το σπίτι, ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ»

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζ. στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές: Επιχειρούν να κάνουν το μαύρο άσπρο κια στη σχολική στέγη με …σοβαντίσματα

Αυτές τις μέρες, προφανώς λόγω έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η κυβέρνηση εξήγγειλε «παρεμβάσεις...

Σύλλογος Επιτυχόντων Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: 12 Σεπτέμβρη Διαμαρτυρία έξω από το Υπ. Εσωτερικών

Σας ενημερώνουμε ότι στις 12/9 και ώρα 11:00, ο Σύλλογος Επιτυχόντων Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ο Σκλαβενίτης υπεράνω νόμων και του Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας & Υγείας στην εργασία!

Τρίτη 10 Σεπτέμβρη ήταν προγραμματισμένος έλεγχος από μικτό κλιμάκιο επιθεωρητών και εκπροσώπου εργαζομένων μετά...