Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : 15 Απρίλη, Μέρα Παρέμβασης και δράσης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου χαιρετίζει την πανελλαδική απόφαση των σωματείων του ιδιωτικού τομέα για αύριο, Τετάρτη  15 Απρίλη,  ως  μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market.

Στόχος είναι να ακουστούν δυνατά τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, αυτών που δεν έχουν ανάγκη από  «ηρωικά» σποτ και υποκριτικά «ευχαριστώ», αλλά από μέτρα προστασίας, ανθρώπινα ωράρια, σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Άλλωστε, ακόμα κι αυτή η προπαγάνδα εργοδοσίας και κυβέρνησης για τους «ήρωες της πρώτης γραμμής» ένα πράγμα επιβεβαιώνει: Ότι οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που με τη δύναμή τους κινούν τα πάντα.  Ότι χωρίς αυτούς, η γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο θα είχε «νεκρώσει», η εφοδιαστική αλυσίδα θα είχε «παγώσει», τα ράφια στα καταστήματα θα ήταν άδεια.

Το Εργατ/κό  Κέντρο  θα συμβάλει στην απόφαση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα για την επιτυχία της δράσης και στο νησί μας.

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζ. στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές: Επιχειρούν να κάνουν το μαύρο άσπρο κια στη σχολική στέγη με …σοβαντίσματα

Αυτές τις μέρες, προφανώς λόγω έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η κυβέρνηση εξήγγειλε «παρεμβάσεις...

Σύλλογος Επιτυχόντων Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: 12 Σεπτέμβρη Διαμαρτυρία έξω από το Υπ. Εσωτερικών

Σας ενημερώνουμε ότι στις 12/9 και ώρα 11:00, ο Σύλλογος Επιτυχόντων Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ο Σκλαβενίτης υπεράνω νόμων και του Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας & Υγείας στην εργασία!

Τρίτη 10 Σεπτέμβρη ήταν προγραμματισμένος έλεγχος από μικτό κλιμάκιο επιθεωρητών και εκπροσώπου εργαζομένων μετά...