Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας : Καταγγέλλουμε παράνομη και καταχρηστική απόλυση του Αντιπροέδρου στου Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε στους συναδέλφους του κλάδου μας την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του Αντιπροέδρου στου Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας από την εταιρεία της ALUMINCO!

Η εργοδοσία καταπατάει ακόμα και τους νόμους του Εργατικού Δικαίου, αποδεικνύοντας ότι έχουν μπει γερά θεμέλια στο αντεργατικό οπλοστάσιο, για να εμποδίζει τη συνδικαλιστική δράση.

H απόλυση αυτή δεν πρέπει να φοβίζει κανένα συνάδελφο, αντιθέτως, να μας πεισμώσει, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Οι ίδιοι εργαζόμενοι χρειάζεται να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να τσακίσουν το φόβο και την τρομοκρατία σε κάθε χώρο δουλειάς. Να οργανωθούν στο Σωματείο τους.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την επαναπρόσληψη του συναδέλφου η οποία δεν είναι ατομική υπόθεση και δεν θίγει μόνο προσωπικά τον ίδιο και την οικογένειά του. Βάζει στο στόχαστρο συνδικαλιστικά δικαιώματα που έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι με αγώνες και θυσίες.

Το Συνδικάτο μας θα σταθεί δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που θα παρθεί από τη Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

Κάλεσμα ΟΙΥΕ για συγκέντρωση στο Allou Fan Park σήμερα στις 15:00 – Οι απολύσεις δεν θα περάσουν

Η απεργία πέτυχε! Το Allou! Fun Park δεν λειτούργησε! Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τη...

Απεργία των εργαζομένων στο Allou Fun Park(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Απεργία ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Allou Fun Park με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης...

ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Απεργία 12 Μάη στα Φορτηγά – Οχηματαγωγά πλοία στο λιμάνι του Κερατσινίου

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον απεργιακό αγώνα των...