Καταγγελία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας για την απαράδεκτη ενέργεια του διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου απαγορεύει τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ εάν προηγουμένως δεν το έχει εγκρίνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κ. Γρηγορόπουλου, o οποίος με υπηρεσιακό του έγγραφο απαγορεύει τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ εάν προηγουμένως δεν το έχει εγκρίνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.Διάφοροι κατά καιρούς επίδοξοι «λογοκριτές»,διοικούντες νοσοκομείων και ΥΠΕ,καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους στους πολιτικούς τους προϊστάμενουςκαι επιδιώκουν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν όποιον αντιστέκεται. Όποιον αναδεικνύει τα οξυμμένα προβλήματα,αποκαλύπτει τον ένοχο,διεκδικεί λύσεις.

Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό για ευνουχισμό της συνδικαλιστικής,πολιτικής και κοινωνικής δράσης. Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας φιμώσουν, να μην κουνιέται φύλλο. Μετά το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, το νομοσχέδιοτης κυβέρνησης της ΝΔ για τον περιορισμό και την απαγόρευση των διαδηλώσεων, έρχεται και η απαγόρευση των δηλώσεων…

Ματαιοπονούν. Όσους νόμους και αν ψηφίσουν,όσα «διατάγματα» και αν βγάλουν δεν πρόκειται να μας κλείσουν το στόμα.Δεν πρόκειται να  ζητήσουμε την έγκριση τους ούτε για να διαδηλώνουμε, ούτε για να δηλώνουμε την αντίθεση μας στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα ασθενών και υγειονομικών.

Η μόνη δήλωση που έχουμε να κάνουμε είναι η εξής: Στεκόμαστε στο πλευρό όποιου δε συμφιλιώνεται με την άθλια κατάσταση στο χώρο της υγείας. Με τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού,την εντατικοποίηση,το βάθεμα της εμπορευματοποίησης και τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

H O.E.N.Γ.Ε καλύπτει κάθε συνάδελφο, κάθε εργαζόμενο στο δημόσιο σύστημα υγείας που   δημόσια αναφέρεται τεκμηριωμένα σε “προβλήματα και ελλείψεις”.

Απαιτούμε να αποσυρθεί το απαράδεκτο έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

 

Περισσότερα

Δηλώσεις των Προέδρων ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τις συνάντησεις με την Υπουργό Παιδείας

Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ανδρέας Καργόπουλος Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφασίσαμε τα θέματα...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 20 Σεπτέβρη Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι – Κοκκινιά

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΚΚΙΝΙΑ 1.Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ για πρώτη χρονιά...

Δήλωση του προέδρου της ΟΛΜΕ Ανδρέα Καργόπουλου για τη λήξη της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Σήμερα κοινοποιήθηκε στη συναδέλφισσα Χρύσα Χοτζόγλου η λήξη της δυνητικής αργίας. Η Χρύσα γυρνάει...