Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών : Σύσκεψη σωματείων Αττικής, για την οργάνωση του αγώνα για υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων της Αττικής και συνδικαλιστών από χώρους δουλειάς του κλάδου με θέμα την οργάνωση του αγώνα για την διεκδίκηση της υπογραφής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομοσπονδίας για το 2020 και τα εγκαίνια των νέων γραφείων της. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μανώλης Καραντουσας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους, ενώ παράλληλα έγινε ειδική μνεία σε δύο πρωτοπόρους συναδέλφους του κλάδου οι οποίοι συνταξιοδότηθηκαν στο τέλος του έτους, τον Γιάννη Μηλόπουλο από την ΕΒΓΑ και τον Γιάννη Μπάτο από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. 

Στο τέλος της ημέρας, δόθηκε αγωνιστικό ραντεβού στην κινητοποίηση την Τρίτη στο Καβούρι, ενάντια στο Συνέδριό παρωδία της ΓΣΕΕ. 

 

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...