Ο Σύλλογος Εργαζοµένων Δήμου Νισύρου καταδικάζει τις πρακτικές της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο  σύλλογος Εργαζοµένων  Δήμου Νισύρου καταδικάζει τις πρακτικές της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δηλαδή, αυτών που οι εργαζόμενοι αποκαλούν «συνδικαλιστική µαφία» αλλά και την εμπλοκή της κυβέρνησης των εισαγγελέων και της αστυνοµίας στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Οι δυνάμεις του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού επιδιώκουν να κάνουν ένα κατ’ όνοµα «συνέδριο» λίγων ωρών στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής,µε διάρκεια τόσο-όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωµατείου, υπό την “προστασία” της κυβέρνησης και την άμεση επέμβαση της.

Ένα είναι το βέβαιο. Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, Θα βρουν απέναντί τους χιλιάδες εργάτες, αυτούς που οι πολιτικές που συμφωνούνε, καταστρέφουν τις ζωές τους. Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη! Δεν έχει καμία δουλειά στο συνδικαλιστικό κίνηµα. Είναι απαράδεκτη η επιχείρηση της να επιβάλει τις διαδικασίες που θέλει, στασυνδικάτα. Τον λόγο στα συνδικάτα τον έχουν οι εργάτες.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 22 Μάη συνέντευξη τύπου έξω από το Κέντρο Υγείας

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου...

Σωματείο Εργαζομένων DEMO: Για τη δολοφονία συναδέλφισσας

 Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων DEMO εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Υπόμνημα των εργαζομένων της πλωτής γέφυρας Λ

Σε σχετικό υπόμνημα που λάβαμε από τους υπογράφοντες υπάλληλους της Περιφερείας Ιονίων Νήσων και...