Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων- Τουρισμού – Επισιτισμού Ν. Ζακύνθου : Συνδικάτα εργατών – όχι των εργοδοτών

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε την απόφαση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ να κάνει συνέδριο – παρωδία με συνοπτικές διαδικασίες (λίγων ωρών) για να κρατήσουν τις καρέκλες τους  οι ίδιοι εργατοπατέρες στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Για να το πετύχουν αυτό επιστράτευσαν εισαγγελείς , ΜΑΤ, μπράβους, τον Πρωθυπουργό και όπως πάνε και την…. αεροπορία!!

Αρνούνται συνέδριο χωρίς νόθους και εργοδότες , που  θα τοποθετηθούν  οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους, να αποφασίζουν με δημοκρατικές διαδικασίες.

Θέλουν συνέδριο που οι σύνεδροι θα περνούν από τον έλεγχο της ασφάλειας μπροστά στον εισαγγελέα και θα καλούνται να αποφασίζουν «ελεύθερα» την επιλογή τους στη ΓΣΕΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τέτοιες μεθοδεύσεις και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Όλοι την Κυριακή 19/7, 10.30 πμ στη συγκέντρωση στην συμβολή Αιόλου και Σταδίου στην Αθήνα

Όλοι την Κυριακή 19/7, 10.30 πμ στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην συμβολή Αιόλου...

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Δασεργατών Εύβοιας: Η απάντηση στον εμπαιγμό θα δοθεί με καθολική συμμετοχή στην απεργία 15 Ιούλη και στην κινητοποίηση

ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας: Απεργία το εμπόριο 19 Ιούλη

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΕΣ! Το Σωματείο μας καλεί όλους...