Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης : Όλες και όλοι στη συγκέντρωση των εργατικών κέντρων, των ομοσπονδιών και των συνδικάτων την Τρίτη στις 8.00 το πρωί στο Καβούρι Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Θα μας βρουν απέναντί τους!

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση των εργατικών κέντρων, των ομοσπονδιών και των συνδικάτων την Τρίτη στις 8.00 το πρωί στο Καβούρι Αττικής

Τα συνεταιράκια του ΣΕΒ στη ΓΣΕΕ αποφάσισαν να καλέσουν όλα τα αφεντικά τους, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την αστυνομία και τα ΜΑΤ για να κάνουν “συνέδριο” λίγων ωρών στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο “ΑΠΟΛΛΩΝ” στο Καβούρι Αττικής, με διάρκεια τόσο όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, υπό την “προστασία” της κυβέρνησης και την άμεση επέμβασή της.

Γνωρίζουν καλά ότι αν γίνει κανονικό συνέδριο θα ξεμπροστιαστούν, θα μάθουμε για τις νοθείες τους, για τους εργοδότες που τους βαφτίζουν εργαζόμενους, για τα σωματεία σφραγίδες που στήνονται σε μια νύχτα.

Η εργατική τάξη της χώρας μας τους ξέρει καλά. Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια πάνε χέρι χέρι με τις κυβερνήσεις, την ευρωπαϊκή ένωση, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές. Είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν στα τραπέζια των κοινωνικών διαλόγων με όλους τους κηφήνες βάζοντας την υπογραφή τους για να τσακιστούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζόμενων.

 Η προσπάθεια επιβολής μέσα στα συνδικάτα των εργοδοτών και της νοθείας με την απειλή των ΜΑΤ και των εισαγγελέων, με την παρουσία του Πρωθυπουργού, που θα εποπτεύουν ως μπαμπούλες τη διαδικασία για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους οι άνθρωποι του ΣΕΒ, δεν μπορεί να γίνει αποδέκτη από τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι έχουν ιστορική πείρα, και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια σε ένα συνέδριο νοθείας, βίας και καταστολής.

Το ταξικό μίσος των εργοδοτών του ΣΕΒ που εκφράζει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, το γνωρίζουμε. Τώρα, εκτός από τη σύμπλευση με τη λογική της εργοδοσίας, έχει μετατρέψει το συνδικαλιστικό κίνημα σε διαταξική οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν έκτος από εργάτες και εργοδότες.

Οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στο σχεδιασμό τους για Ασφαλιστικό με βάση τους 3 πυλώνες του συστήματος Πινοσέτ, απέδειξαν ότι η προσπάθεια τους να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δεν έχει καμία τύχη. Οι βρομιές, η παραπληροφόρηση και η συκοφαντία από το κράτος, την εργοδοσία και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ θα πάρουν νέα απάντηση από τους εργαζόμενους την Τρίτη.

Εκ ΔΣ

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 11πμ γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων

Παιχνίδια σε δεντρόσπιτο, μικρές νεράΐδες και συννεφοταξιδευτές με το κουκλοθέατρο Χαρχούτ του Χρήστου Αυτσίδη Για άλλη...

Σωματείο Εργαζομένων ARIVIAS.A.: Όλοι στο Συλλαλητήριο 7 Σεπτέμβρη στη πλατεία ΧΑΝΘ

Συνάδερφοι Στις 07/09, ήμερα Σάββατο κ ώρα 15:00, στο σνακ μπαρ Μιχάλης,  θα υπάρχει λεωφορείο...

Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΣΕΛΑΝ: Για τις εξελίξεις στην AVRAMAR

Η αβεβαιότητα για όσους εργαζόμαστε στην AVRAMAR ιχθυοκαλλιέργειες συνεχίζεται, καθώς συνεχίζεται η αναδιάρθρωση στον...