Ένωση Ιατρών Θεραπευτηρίου – Νοσοκομείου Λέρου : Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών και όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Δημοσιεύτηκε στις

 Το Δ.Σ της Ε.Ι.ΘΕ.Λ καταγγέλλει την ξεπουλημένη ηγεσία της Γ.Σ.Ε.Ε, που στήνει συνέδριο – παρωδία στις 25 Φλεβάρη στο πολυτελές ξενοδοχείο Απόλλων στο Καβούρι. Η Συνδικαλιστική μαφία, που βρίσκεται αγκιστρωμένη στο σβέργο των εργατών και που όλα αυτά τα χρόνια στήνει πάρτι δημιουργίας νόθων αρχαιρεσιών, διοικήσεων και αντιπροσώπων προχώρα σε νέα αθλιότητα .

Συνέδριο με διαδικασίες fast track που δεν προβλέπεται από κανένα καταστατικό σωματείου, με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους εργοδότες και διευθυντικά στελέχη, με σωματεία σφραγίδα, υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, του υπουργού προστασίας του πολίτη, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και των ΜΑΤ.

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!!

Αφού απέτυχαν να περάσουν στο γύψο τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, αφού απέτυχε ο απεργοσπαστικός μηχανισμός που έστησαν και στην πρόσφατη απεργία, βλέποντας τους εργάτες  να τους γυρίζουν την πλάτη, βλέποντας  το  φουσκωμένο ποτάμι των εργαζομένων στην απεργιακή συγκέντρωση πανικόβλητοι στήνουν συνέδριο-παρωδία, με μια διαδικασία-πρόκληση, υπό την προστασία της κυβέρνησης και την άμεση επέμβαση της.   

Η Ε.Ι.ΘΕ.Λ καταγγέλλει,  την σήψη, την αθλιότητα και την νοθεία μιας χούφτας εργατοπατέρων, σύγχρονων “Εφιαλτών” του συνδικαλιστικού κινήματος, που στέκονται απέναντι στους εργαζόμενους.  

Καταγγέλλουμε τις διαδικασίες που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους προστατευόμενους της.

 Θυμίζουν τις πιο μαύρες μέρες στην ιστορία του εργατικού κινήματος της Χώρας.

Καταδικάζουμε την παρουσία των ΜΑΤ, εισαγγελέων και αστυνομίας στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος !

Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών και όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 11πμ γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων

Παιχνίδια σε δεντρόσπιτο, μικρές νεράΐδες και συννεφοταξιδευτές με το κουκλοθέατρο Χαρχούτ του Χρήστου Αυτσίδη Για άλλη...

Σωματείο Εργαζομένων ARIVIAS.A.: Όλοι στο Συλλαλητήριο 7 Σεπτέμβρη στη πλατεία ΧΑΝΘ

Συνάδερφοι Στις 07/09, ήμερα Σάββατο κ ώρα 15:00, στο σνακ μπαρ Μιχάλης,  θα υπάρχει λεωφορείο...

Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΣΕΛΑΝ: Για τις εξελίξεις στην AVRAMAR

Η αβεβαιότητα για όσους εργαζόμαστε στην AVRAMAR ιχθυοκαλλιέργειες συνεχίζεται, καθώς συνεχίζεται η αναδιάρθρωση στον...