Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Σύσκεψη στις 12 Φλεβάρη για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

Για την καλύτερη οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου πραγματοποιεί σύσκεψη σωματείων, Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, και εργαζομένων την Τετάρτη 12 Φλεβάρη στις 18.30 στην Αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου (Βαλαωρίτου και Δαβάκη).

Το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται να ισοπεδώσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα για την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να απαντήσουμε σε αυτή τη νέα επίθεση! Δεν πρέπει ν’ αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στην οικογένεια μας και στα νέα παιδιά που τα οδηγούν στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των εμπόρων της υγείας.

                                                                     Η Διοίκηση

Περισσότερα

Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών: Να ακυρωθεί η απόλυση του προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η «Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών» (ΟΠΑΜ) καταγγέλλει την απαράδεκτη απόλυση του προέδρου του Σωματείου...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Ψήφισμα σύσκεψης για Παλαιστίνη

Εμείς τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων που συμμετέχουμε στην σύσκεψη της...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κινητοποίηση 29 Σεπτέμβρη για την κατάσταση στα ειδικά σχολεία

Η σχολική χρονιά δεν έχει αρχίσει για πάνω από τα μισά παιδιά με αναπηρία...