Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Στις 6 Φλεβάρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση της ΝΔ με τη συναίνεση των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου, τη στήριξη του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων, ξεδιπλώνει την επίθεσή της σε όλα τα επίπεδα. Μετά την υπερψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ, σειρά έχει το Ασφαλιστικό. Στη βάση του νόμου Κατρούγκαλου κλιμακώνει την επίθεση σε ασφαλισμένους – συνταξιούχους, ιδιωτικοποιεί την επικουρική ασφάλιση.

ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Παίρνουμε θέση μάχης στην προετοιμασία των απεργιακών συγκεντρώσεων ενάντια στο νομοσχέδιο – οδοστρωτήρα κυβέρνησης-κεφαλαίου ενάντια στην ασφάλιση.

Ξέρουμε καλά και από την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι η «γεωστρατηγική αναβάθμιση», η εμπλοκή της Ελλάδας στα δολοφονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια, είναι η άλλη όψη της ίδιας πολιτικής που τσακίζει μισθούς – ημερομίσθια – συντάξεις – εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις όλων των προηγούμενων χρόνων.

Στις 6 Φλεβάρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις συγκεντρώσεις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΔΥΕ

 

Περισσότερα

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: 28 Σεπτέμβρη Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας στις 15:00

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 15:00 Οι πρόσφατες εξελίξεις και η...

Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Κινητοποίηση στη Neotex για την ανάκληση απόλυσης

Εργαζόμενοι στην ΝΕΟΤΕΧ, Το Σωματείο μας καταγγέλλει την εργοδοσία της ΝΕΟΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε. η οποία δρώντας...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Τα προβλήματα της Καθαριότητας δεν λύνονται με περισσότερη πίεση στους εργαζόμενους

Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Η παράσταση...