Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας : Κάτω τα χέρια από τα Δικαιώματά μας

Δημοσιεύτηκε στις

ΔΗΜΟΣΙΑ – ΚΑΘΟΛΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Καλούμε τα σωματεία του νομού, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς,

καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους εργατοϋπαλλήλους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε συμμετοχή στην εκδήλωση και σε κοινό συντονισμό.

Καλούμε όλα τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις για απεργία με ανοιχτή ημερομηνία και να ανοίξει η συζήτηση σε κάθε χώρο δουλειάς. Να οργανώσει  πολύμορφη δράση για τη συμμετοχή των εργαζομένων σε αυτό τον αγώνα γιατί δεν περισσεύει κανένας.

Να παλέψουμε για Ασφαλιστικό Σύστημα αποκλειστικά δημόσιο, καθολικό, υποχρεωτικό για όλους, που θα προστατεύει τον εργαζόμενο και θα του εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή μετά τον εργασιακό βίο. Δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και περίθαλψης. Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ασφάλιση, για να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία.  

Προετοιμάζουμε μαζικές διαδικασίες στα σωματεία, στους χώρους δουλειάς. Με Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, πολύμορφες δράσεις, κλιμακώνουμε την αγωνιστική – απεργιακή αντεπίθεση.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Απεργία των εργαζομένων στο Allou Fun Park(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Απεργία ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Allou Fun Park με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης...

ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Απεργία 12 Μάη στα Φορτηγά – Οχηματαγωγά πλοία στο λιμάνι του Κερατσινίου

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον απεργιακό αγώνα των...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Μεγαλώνει καθημερινά ο ατέλειωτος κατάλογος των νεκρών συναδέλφων μας σε χώρους δουλειάς

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ  Ακόμα ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα...