Συνδικάτο Εργατοϋπ/λων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών : Χαιρετίζουμε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο μεγάλος αγώνας των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ είναι δίκαιος. Τα αιτήματα τους για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους, να υπογραφεί ΣΣΕ που να διασφαλίζει εργασιακά δικαιώματα και μόνιμη και σταθερή δουλεία, να παρθούν και να τηρούνται μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία τους, είναι αιτήματα που αφορούν την ζωή, την επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους.

Εκτός από δικός τους αγώνας είναι και αγώνας όλων των εργαζομένων της χώρας και του κλάδου μας. Εμείς οι εργαζόμενοι στα ταχυδρομεία και τις ταχυμεταφορές νιώθουμε καθημερινά τα βάρη της πολιτικής όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Πολιτική που σχεδιάζεται και υλοποιείται κατά παραγγελία των αφεντικών, και των ενώσεων τους, της ΕΕ. Βιώνουμε την βαρβαρότητα μέσα στους χώρους δουλείας, που μεταφράζεται σε ανασφάλεια, μισθούς πείνας, τσεκουρεμένα δικαιώματα, εργολαβική και ενοικιαζόμενη εργασία, καθημερινοίκίνδυνοι στην δουλειά.

Οι εργαζόμενοι στα ταχυδρομεία και τις ταχυμεταφορές στην Αττική, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΛΑΡΚΟ. Στεκόμαστε στο πλευρό τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους,συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και στο δικαίωμα τους στη ζωή.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ το Σάββατο 25 Γενάρη στις 11:00 στην Ομόνοια, με προσυγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10:30.

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...