Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου : Σύσκεψη – εκδήλωση στις 24 Γενάρη στις 6:30 μ.μ. για το ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι/ες, Άνεργοι /ες,Συνταξιούχοι

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση της ΝΔ  κλιμακώνεται και ο αποπροσανατολιστική προπαγάνδα της για το περιεχόμενό του.

Κυβερνητικά στελέχη και αστικά Μέσα ενημέρωσης λίγο πολύ  θέλουν να πείσουν τους εργαζόμενους (παλιούς και νέους) ,συνταξιούχους τωρινούς ή μελλοντικούς ότι ήρθε η ώρα να βγούμε στου δρόμους ….ζητωκραυγάζοντας για τις θετικές του ρυθμίσεις!

Όμως έχει καεί η γούνα μας εδώ και χρόνια από τα θετικά που κάθε φορά υπόσχονταν με τα «νέα» Ασφαλιστικά τους νομοσχέδια.

Όλες οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ,να μειώνουν τις συντάξεις και να ξηλώνουν σιγά-σιγά το Κοινωνικό- ασφαλιστικό σύστημα που περιέχει μια σειρά από δικαιούμενες παροχές υγείας-πρόνοιας για τους ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους.

Το νέο ασφαλιστικό της ΝΔ θωρακίζει το νόμο-λαιμητόμο του Κατρούγκαλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , έρχεται να καλύψει όποια νομικά κενά είχε αφήσει προκειμένου να είναι ευκολότερο το γκρέμισμα του Κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος στην χώρα μας και η παράδοσή στα μεγάλα αρπαχτικά των ιδιωτικών ασφαλιστικών ταμείων.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει απαθής σε αυτήν την εξέλιξη!

Η Ασφάλιση είναι δικαίωμα που κερδήθηκε με σκληρούς αγώνες ! Δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ έχει ήδη αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση .

Την Παρασκευή 24 Γενάρη στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει σύσκεψη-συζήτηση για να αποκαλυφθούν τα ψεύτικα κυβερνητικά  επιχειρήματα και να οργανώσουμε καλύτερα την απεργία.

Εισηγητής: Θανάσης Γκώκος  Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής  Π.Α.Μ.Ε ,μέλος ΔΣ Ο.Ι.Υ.Ε και ΓΣΕΕ. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Κανένας εργαζόμενος να μην δεχτεί να δουλέψει μέσα στον καύσωνα

Από την ΕΜΥ αναμένονται συνθήκες καύσωνα, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, να επικρατήσουν και σήμερα...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ !! Να παρθούν όλα...

Εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Θεσσαλονίκης: 10 Ιούλη συνέντευξη τύπου με αφορμή το τραγικό ατύχημα με αστικό λεωφορείο

Με αφορμή το τραγικό ατύχημα με αστικό λεωφορείο στη Βούλα με τους δεκάδες τραυματίες...