Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ : Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ υπέγραψε στα κρυφά την παράταση της ΕΓΣΣΕ βάζοντας στον πάγο (και) τον αγώνα μας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ που υπέγραψε, κρυφά από τους εργαζόμενους,χωρίς να έχει συγκαλέσει οποιαδήποτε μορφή των οργάνων της και χωρίς ως τώρα να έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση, ξανά στην επέκταση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) στα πλαίσια που ορίζει ο άθλιος νόμος Βρούτση – Αχτσιόγλου που προβλέπει ότι ο κατώτερος μισθός καθορίζεται με νόμο και υπουργική απόφαση!

Η συμφωνία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που βάζει στο πάγο τις διεκδικήσεις όλων των εργαζόμενων της χώρας, ήρθε τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων στον όμιλο ΟΤΕ. Με την υπογραφή τους θέτουν εμπόδια στις διεκδικήσεις μας αφού συμφώνησαν σε όσα καθορίστηκαν από την παρούσα και τις προηγούμενες κυβερνήσεις με βάση τους νόμους των μνημονίων.

Ο απεργιακός αγώνας μας και η διεκδίκηση ΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω κινείται στην κατεύθυνση της αναπλήρωσης των απωλειών που είχαμε μέσα στην κρίση και στην κατάργηση όλων όσων καθορίσθηκαν μέσα στην κρίση. Η πλειοψηφία, δηλαδή, της ΓΣΕΕ με τη υπογραφή της βάζει εμπόδια στον αγώνα μας! Είναι κατάπτυστοι! Δίκαια οι εργαζόμενοι τους έχουν ονομάσει συνδικαλιστική μαφία.

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...