Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ : Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ υπέγραψε στα κρυφά την παράταση της ΕΓΣΣΕ βάζοντας στον πάγο (και) τον αγώνα μας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ που υπέγραψε, κρυφά από τους εργαζόμενους,χωρίς να έχει συγκαλέσει οποιαδήποτε μορφή των οργάνων της και χωρίς ως τώρα να έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση, ξανά στην επέκταση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) στα πλαίσια που ορίζει ο άθλιος νόμος Βρούτση – Αχτσιόγλου που προβλέπει ότι ο κατώτερος μισθός καθορίζεται με νόμο και υπουργική απόφαση!

Η συμφωνία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που βάζει στο πάγο τις διεκδικήσεις όλων των εργαζόμενων της χώρας, ήρθε τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων στον όμιλο ΟΤΕ. Με την υπογραφή τους θέτουν εμπόδια στις διεκδικήσεις μας αφού συμφώνησαν σε όσα καθορίστηκαν από την παρούσα και τις προηγούμενες κυβερνήσεις με βάση τους νόμους των μνημονίων.

Ο απεργιακός αγώνας μας και η διεκδίκηση ΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω κινείται στην κατεύθυνση της αναπλήρωσης των απωλειών που είχαμε μέσα στην κρίση και στην κατάργηση όλων όσων καθορίσθηκαν μέσα στην κρίση. Η πλειοψηφία, δηλαδή, της ΓΣΕΕ με τη υπογραφή της βάζει εμπόδια στον αγώνα μας! Είναι κατάπτυστοι! Δίκαια οι εργαζόμενοι τους έχουν ονομάσει συνδικαλιστική μαφία.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα συμμετοχής στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, 17.30...

Καταγγελία Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας – Η κυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία στο εργοτάξιο του Βοτανικού στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φωτογραφική τροπολογία που εισάγει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Όλοι στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30μμ, ΣΤΗΝ...