Σωματείο Cosmote-E Value για τη τρίτη μέρα απεργίας και καταγγελία

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους στην Cosmote – E Value και συνολικότερα στον Όμιλο ΟΤΕ, που σήμερα για τρίτη μέρα δίνουν την μάχη της απεργίας, για την διεκδίκηση υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κόντρα στην αδιαλλαξία της εργοδοσίας και τον εμπαιγμό της.

Στις απεργιακές φρουρές έγινε συζήτηση για το πώς θα προχωρήσει ο αγώνας μας, πως καλύτερα μπορούμε να συμβάλουμε όλοι οι συνάδελφοι. Ήρθε προβληματισμός και έγινε ουσιαστική συζήτηση για την αναγκαιότητα που υπάρχει σήμερα να υπογραφεί και στην E Value, μια σύμβαση με βάση και το σχέδιο που καταλήξαμε στην γενική συνέλευση του σωματείου μας.

Καταγγέλλουμε την διοίκηση για εμπαιγμό! Επικαλούμενη συμφωνία με την Ομοσπονδία παρουσίασε λίστες με 300 άτομα για τα κτήρια Αθηνάς και Κεραμεικού ως προσωπικό ασφαλείας. Όπως αποδείχτηκε οι 300 συνάδελφοι επιλέχθηκαν από την διοίκηση για να λειτουργήσουν τα έργα κανονικά και όχι για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων της επιχείρησης όπως προβλέπεται για το προσωπικό ασφαλείας.

Καλούμε την διοίκηση να σταματήσει τον εμπαιγμό. Οι εργαζόμενοι στην Cosmote – E value, έχουμε σωματείο που μας εκπροσωπεί και αυτό είναι αρμόδιο να διαπραγματεύεται. Τους καλούμε να απαντήσουν άμεσα στο αίτημα του συνδικάτου μας για συνάντηση ώστε να οριστεί προσωπικό ασφαλείας για τις επόμενες μέρες.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κόντρα στην εργοδοσία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποδαυλίσει τον αγώνα μας και τις κινητοποιήσεις μας. Κόντρα σε όσους μας διασπούν, μας διαχωρίζουν, που θέλουν να ζούμε με διαλυμένα δικαιώματα και μισή ζωή για να πλουτίζει ο ΟΤΕ, από τον δικό μας κόπο και δουλειά.

Συνεχίζουμε δυναμικά. Δίνουμε μαζικό παρόν στη νέα γενική συνέλευση του σωματείου μας στις 30 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ. για να συζητήσουμε συλλογικά πως θα οργανώσουμε την πάλη μας το επόμενο διάστημα.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

στην COSMOTEEVALUE για ΟΛΟΥΣ

 

ΟΛΟΙ στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

6:30. μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Γ Σεπτεμβρίου 48Β & Μάρνη, 2ος όροφος)

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Speedex

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Στεκόμαστε στο πλευρό...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Να καταχωρηθούν τα ένσημα στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις ΖΟΥΡΑ

Συνάδελφοι που εργάζεστε στις επιχειρήσεις ΖΟΥΡΑ ένα από τα προβλήματα που μεταξύ άλλων αντιμετωπίζετε...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καταδικάζει την απόλυση του εργαζομένου συνδικαλιστή Κώστα Γενιδούνια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καταδικάζει την εκδικητική και αναίτια απόλυση του εργαζομένου της Hellenic...