Ανακοίνωση Γραμματείας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για τις εξελίξεις στη δίκη της φασιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”

Δημοσιεύτηκε στις

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία που ιδρύθηκε το 1945 και έχει έως σήμερα μια πλούσια αγωνιστική δράση στους αγώνες ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία, εκφράζει την έκπληξή της για τις επικίνδυνες θεωρίες που ανέπτυξε η εισαγγελέας κυρία Αδαμαντία Οικονόμου στη δίκη της φασιστικής οργάνωσης “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία που έχει στις γραμμές της 97 εκατομμύρια μέλη σε 130 χώρες των πέντε ηπείρων θα αναλάβει επιπλέον πρωτοβουλίες για να δικαιωθεί ο πανανθρώπινος αγώνας ενάντια στο φασισμό με όποια μορφή αυτός και αν παρουσιάζεται.

Οι δολοφονημένοι νέοι, οι αλιεργάτες του Πειραιά, οι Αιγύπτιοι μετανάστες, οι μεταλλεργάτες στα ναυπηγεία του Περάματος, οι συνδικαλιστές μεταλλεργάτες του ΠΑΜΕ τους οποίους αδικεί η κυρία Εισαγγελέας με τη θεωρία που ανέπτυξε, ας είναι βέβαιοι ότι το Διεθνές αγωνιστικό Συνδικαλιστικό Κίνημα θα αναδείξει αυτό το θέμα σε πολλά διεθνή φόρουμ.

Διαβεβαιώνουμε την εργατική τάξη της Ελλάδας και όλους τους εργαζόμενους που ιστορικά έχουν δώσει το αίμα τους για δημοκρατία και κοινωνική προκοπή ότι η ΠΣΟ δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Η Γραμματεία της ΠΣΟ

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής ” Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”: Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

Συνάδελφοι Για μια ακόμα φορά και αυτό το καλοκαίρι, οι νέες πυρκαγιές, έρχονται να επιβεβαιώσουν...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: 13 Αυγούστου Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 11πμ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληκικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την παρουσία των δύο πλοίων «Overseas Santorini»,...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την πυρκαγιά στην Β/Α Αττική

Η μεγάλη πυρκαγιά που εξελίσσεται από εχθές το μεσημέρι στην βορειοανατολική Αττική έχει προκαλέσει...