Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Θριασίου για τις πολιτιστικές δράσεις

Δημοσιεύτηκε στις

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, η εκδήλωση του Σωματείου μας με την παιδική θεατρική παράσταση “Το μήλο της Χιονάτης” από την ομάδα Θεάτρου La Strada.

«ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Με αφορμή τα χιλιάδες παιδιά, που, μαζί με τις οικογένειες τους, φεύγουν από τις πατρίδες τους «κυνηγημένα» από τους πολέμους των ιμπεριαλιστών για την έλεγχο των «δρόμων του πετρελαίου», των αγορών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής, συνεχίζεται, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ο Ανοιχτός «Διαγωνισμός» Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα:

ΟΧΙ στον Πόλεμο και τον Ξεριζωμό

ΝΑΙ στην Ειρήνη και την Φιλία των Λαών

Τα έργα θα εκτεθούν σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που, για να σωθούν από τον πόλεμο, ριψοκινδυνεύουν και πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από κυκλώματα και ΜΚΟ.

Εγκλωβίζονται, παρά τη θέληση τους, συχνά σε απαράδεκτες συνθήκες, επειδή όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις εφαρμόζουν την απαράδεκτη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία και αρνούνται να τους χορηγήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα για συνεχίσουν το ταξίδι προς τις χώρες προορισμού τους.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων του Σωματείου μας, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ. στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ, θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση:

«Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΚΡΟΝΧΟΛΜ» του Τζόρντι Γκαλθεράν

Υπόθεση: “τέσσερις υποψήφιοι για μία θέση ανώτατου στελέχους σε μια σημαντική πολυεθνική εταιρεία συναντώνται και υποβάλλονται σε δοκιμασίες της διαδικασίας επιλογής, δοκιμασίες οι οποίες, ακροβατώντας στο παράλογο, δε φαίνεται να έχουν καμία σχέση με αυτή καθαυτή τη θέση εργασίας. Όλες οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται οι υποψήφιοι, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, είναι εμπνευσμένες από πραγματικές τεχνικές επιλογής προσωπικού

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Μόσχος

Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Πέτρος Λαγούτης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Χρήστος Σαπουντζής

Ταυτόχρονα, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές δράσεις μας, συμμετέχουμε στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, στις 6:30 μ.μ., στα Προπύλαια, ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό του 2020, που υλοποιεί τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις για μείωση της κρατικής χρηματοδότησης της υγείας, αύξηση της φορολογίας για τις λαϊκές οικογένειες και νέες φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την πυρκαγιά στην Β/Α Αττική

Η μεγάλη πυρκαγιά που εξελίσσεται από εχθές το μεσημέρι στην βορειοανατολική Αττική έχει προκαλέσει...

Σωματείο Εργαζομένων E FOOD Π. Αττικής: Να παρθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των διανομέων

Συνάδελφοι, οι συνθήκες που βιώνουμε από εχθές το απόγευμα και περισσότερο σήμερα, είναι τραγικές....

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Απαιτούμε την επαναπρόσληψη όλων των καθαριστριών

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! Η Δημοτική Αρχή Πεύκης Λυκόβρυσης αφού αναγκάστηκε, κάτω από τις πιέσεις των εργαζομένων...