Σωματείο Εργαζομένων FORTHNET NETMED: Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχεται ο συνάδελφος Γιώργος Συρίγος

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας καταγγέλλει την συνεχιζόμενη, για σχεδόν 3 χρόνια, επίθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου στον συνάδελφο μας Δημοσιογράφο, Γιώργο Συρίγο που απλά κάνει τη δουλειά του. Επίθεση που κορυφώθηκε προ ημερών με τον κ. Γιαννακόπουλο να εκφράζεται με χυδαιότητα και απειλές και για τη θέση εργασίας του Συναδέλφου μας αλλά και να τον στοχοποιεί .

Καταδικάζουμε την όποια προσπάθεια φίμωσης του συναδέλφου μας, αλλά και όλων των δημοσιογράφων.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Forthnet – Nova, όπως έχουμε αποδείξει όποτε χρειάστηκε, δεν αφήνουμε κανέναν να παίξει με τα δικαιώματα μας, την ασφάλεια και την υγεία μας.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες νομίζουν ότι με τη δύναμη που τους δίνει το ίδιο το σύστημα μπορούν να κατευθύνουν απόψεις και να αποφασίζουν για αυτές.

Οι εργαζόμενοι τους γυρίζουμε την πλάτη και πορευόμαστε με ήθος και αλληλεγγύη.

Καταδικάζουμε ολόπλευρα την επίθεση αυτή και καλούμε όλους του αρμόδιους φορείς να διαφυλάξουν τα δικαιώματα του Συναδέλφου μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Περισσότερα

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Είμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει την εκδικητική μήνυση ενάντια στην πρόεδρο του ΣΕΠΕ (Συλλόγου...

Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου Avramar Ιχθυοκαλλιέργειες Ν. Αιτωλοακαρνανίας: Όλοι στην κλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι Το σωματείο μας συμμετέχει...

Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΣΕΛΑΝ: Όλοι στην απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΎΜΒΑΣΗΣ- ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ Καλούμε όλους τους...