Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Για τη θλιβερή παρουσία του Τζήμερου

Δημοσιεύτηκε στις

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου της Αττικής υπήρξε θέμα με περιεχόμενο την παράταση του ωραρίου για τους εμποροϋπαλλήλους στο Αιγάλεω. 

Οι εμποροϋπάλληλοι έχουμε μπουχτίσει από τις λευκές νύχτες, τις εκπτωτικές περιόδους που γινόμαστε λάστιχο, την Κυριακάτικη εργασία που γενικεύεται, τις μέρες πριν και μετά τη “μαύρη”  Παρασκευή. Μπροστά στην εορταστική περίοδο και στις απογραφές ξεχνάμε τι σημαίνει ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος, οικογένεια, προσωπική ζωή. 

Μπροστά σε όλη αυτή την πραγματικότητα, δε μας έφταναν τα αφεντικά και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έχουμε και τους κουστουμαρισμένους Νάρκισσους που νομίζουν πως η γη γυρίζει γύρω τους. 

Όταν δε σκίζει αφίσες και δε στέλνει επιστολές στη Μέρκελ, ο σύγχρονος διανοητής του πληκτρολογίου, βγάζει χολή στο άκουσμα των λέξεων εργατικά δικαιώματα και διεκδίκηση.

Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει. 

 ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Αποτράπηκε η έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Τη Παρασκευή...

Συνδικάτο Φαρμάκου – Να ανακληθεί τώρα η αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Καταδικάζουμε την προκλητική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη 2η ΥΠΕ ενάντια στην εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού

Να σταματήσει η εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού επειδή άσκησε με υπευθυνότητα τα ιατρικά του...