Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής καταγγέλλει την απόλυση συνάδελφου από την εταιρεία ΣΤΑΜΟΥ ΑΒΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας καταγγέλλει την άδικη και εκδικητική απόλυση του συνάδελφου ύστερα από 20 χρόνια εργασίας στην εταιρεία ΣΤΑΜΟΥ ΑΒΕΕ.

Χωρίς καν να αιτιολογήσει την απόλυση, προχώρησε σ΄ αυτήν δείχνοντας με τον χειρότερο τρόπο το κλίμα που θέλει να καλλιεργήσει η εταιρεία προς τους εργαζόμενους.  Ένα κλίμα που επικρατεί ο φόβος και ο εκβιασμός προς όφελος της αύξησης των κερδών της.

Ο συνάδελφος απολύθηκε γιατί είχε μπει μπροστά στην διεκδίκηση καλύτερων όρων εργασίας, γιατί πίεσε την εταιρεία να αμείβει την νυχτερινή και υπερωριακή απασχόληση, γιατί δεν δέχθηκε να υπογράψει την βλαπτική μεταβολή της σύμβασης που του παρουσίασαν.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια είναι σε συνεχή ανάπτυξη.  Αυτή όμως η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αύξηση της παραγωγής, την εντατικοποίηση της δουλειάς, τους χαμηλούς μισθούς, αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που παρέχουν στους εργοδότες όλες οι κυβερνήσεις.

Συνάδελφοι,

Χρειάζεται να παλέψουμε όλοι μαζί σπάζοντας τον φόβο που καλλιεργούν οι εργοδότες.

 Το Σωματείο μας απαιτεί από την εταιρεία ΣΤΑΜΟΥ ΑΒΕΕ να ακυρώσει την απόλυση του εργαζόμενου και να αναλάβει τη θέση που είχε ως σήμερα

 

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΟΔ.

 

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρείας INTRACOM DEFENSE για την απόλυση συναδέλφου

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρείας INTRACOM DEFENSE γιατί πριν λίγες μέρες προχώρησε σε αναίτια...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Όλοι τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις

Πολυτεχνείο 2025: Απέναντι στην πολεμική προετοιμασία απαντάμε με αγώνα για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ -...

Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων: Καταγγελία για την απαράδεκτη δίωξη σε βάρος του προέδρου

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη δίωξη σε βάρος του προέδρου του σωματείου μας, Χρήστο Κουλουρά, για...