Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Όλοι στην συγκέντρωση ενάντια στην συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι-σες ,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου συμμετέχει και καλεί τα σωματεία, τους φορείς , το λαό της Ζακύνθου να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση, που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Ζακύνθου, ενάντια στη  “Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας”, στην Αντιπεριφέρεια , αύριο Παρασκευή  4/10,  στις 7 το απόγευμα.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε μια μεγάλη ΑμερικαΝΑΤΟϊκή βάση, με την “Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας”, που ετοιμάζονται να υπογράψουν αυτό το Σαββατοκύριακο, παρουσία του ίδιου του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Αθήνα, δυναμώνει τους κινδύνους για τη χώρα μας, η οποία μετατρέπεται σε εν δυνάμει στόχο για αντίπαλα ιμπεριαλιστικά κέντρα και μια χώρα η οποία μπορεί να υποδεχτεί πυρηνικά όπλα. Απαιτείται να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή και της βαθύτερης εμπλοκής της Ελλάδας σε αυτούς τους σχεδιασμούς. Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στη δολοφονική πολιτική που αιματοκυλά λαούς και προκαλεί τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.

Γι’ αυτό πρέπει να δυναμώσει η αντιιμπεριαλιστική δράση των συνδικάτων και των άλλων μαζικών φορέων, η πάλη ενάντια στις βάσεις και τα πυρηνικά, ενάντια συνολικά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να δυναμώσει η φιλία και η αλληλεγγύη των λαών, η προοπτική της αποδέσμευσης από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας : Όλοι 9 Αυγούστου στην Αντιπολεμική Εκδήλωση στα πλατάνια Ηγουμενίτσας στις 20.30

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/8 ΣΤΙΣ 20:30  ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου: Διεκδικούμε την επιστροφή όλων όσων καταχρηστικά έχουν αφαιρεθεί από τις συντάξεις μας

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες διορθωτικές και να δώσει  λύση...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Η μαύρη λίστα των νεκρών ναυτεργατών σε ώρα εργασίας, αυξάνεται συνέχεια

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου, καθώς ο 57χρονος Α’ μηχανοδηγός,...