Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση των απεργών της ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση Αφοί Βλάχου συνεχίζουν τον αγώνα τους για την ανάκληση της εκδικητικής απόλυσης του πρωτοπόρου συναδέλφου και προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής Μέντη Δαμασκηνού. Στην πολυήμερη απεργιακή τους κινητοποίηση έχουν απέναντί τους, εκτός από την αδιαλλαξία και την επίθεση της εργοδοσίας ,τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς , την κυβέρνηση και την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη που βγάζει παράνομες τις απεργίες τους.

Οι εργαζόμενοι έχουν καθημερινά στο πλάι τους Συνδικάτα, εργαζόμενους από άλλους κλάδους, απλούς ανθρώπους που με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την ταξική αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα τους.

Το Δ.Σ του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου  απευθύνει κάλεσμα προς Σωματεία, εργαζόμενους και μαζικούς φορείς να συνεχίσουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τους απεργούς και να ενισχύσουν οικονομικά τους εργαζόμενους και τον αγώνα τους. Μπορεί να απευθυνθεί όποιος θέλει στο Συνδικάτο ή στα τηλέφωνα του προέδρου 6944640245 και του ταμεία 6985766223.

Τα χρήματα θα τα συγκεντρώσει το ΔΣ του Συνδικάτου και θα δοθούν στους εργαζόμενους από την Σωματειακή επιτροπή

Περισσότερα

Σωματείο στα Ξενοδοχεία Τουριστικά Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου: Ανακοίνωση αιτήσεων επαναπρόσληψης για τη σεζόν 2026

Μέχρι Τετάρτη 28 Γενάρη 2026 οι αιτήσεις επαναπρόσληψης των εποχικά εργαζομένων σε ξενοδοχεία και...

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Η κυβέρνηση να κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα των αγροτών

Η κυβέρνηση να κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα των αγροτών! Το Συνδικάτο μας εκφράζει την...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς: Για το άνοιγμα του ΕΣΥ στην ιδιωτική ασφάλιση

Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τα αναγγελθέντα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργείου Υγείας...