Ανακοίνωση του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου για τις εξελίξεις στην ¨ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ”

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες

   Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα στις 19:00 μ.μ. εκδόθηκε με διαδικασία εξπρές η απόφαση του δικαστηρίου που κρίνει παράνομη και καταχρηστική την 48ωρη απεργία στο εργοστάσιο «Αφοί Βλάχου».

   Στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην «Αφοί Βλάχου» αντιπαρατίθενται όλοι οι μηχανισμοί του αστικού κράτους, με τους αντεργατικούς νόμους που ψήφισαν και αξιοποιούν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση. Η αστυνομία και η «τυφλή δικαιοσύνη» είναι πάντα στη διάθεση της εργοδοσίας, όπως αποδείχτηκε και σήμερα με την απόφαση του προέδρου του δικαστηρίου.

   Παρ’όλη την τρομοκρατία, που δέχονται οι εργαζόμενοι, στέκονται ακόμη ενωμένοι κι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το δίκαιο αίτημα τους να γυρίσει στην δουλειά ο συνάδελφος τους Μέντης Δαμασκηνός, μέλος της σωματειακής επιτροπής στην επιχείρηση και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

   Ο αγώνας συνεχίζεται με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου με την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 22.00 την Πέμπτη 18/7, έως τις 22.00 του Σαββάτου 20/7.

Περισσότερα

Κάλεσμα ΟΙΥΕ για συγκέντρωση στο Allou Fan Park σήμερα στις 15:00 – Οι απολύσεις δεν θα περάσουν

Η απεργία πέτυχε! Το Allou! Fun Park δεν λειτούργησε! Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τη...

Απεργία των εργαζομένων στο Allou Fun Park(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Απεργία ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Allou Fun Park με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης...

ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Απεργία 12 Μάη στα Φορτηγά – Οχηματαγωγά πλοία στο λιμάνι του Κερατσινίου

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον απεργιακό αγώνα των...