Tο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων παίρνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία και διοργανώνει δωρεάν εκδρομή για μπάνιο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο απέναντι στη λαϊκή ανάγκη για ξεκούραση και διακοπές, απέναντι στο γεγονός ότι 8 στις 10 λαϊκές οικογένειες δεν θα πάνε ούτε φέτος διακοπές.

Η απάντηση των εργατών, των υπαλλήλων, των ανέργων, των σωματείων της πόλης είναι η αλληλεγγύη!

Την Κυριακή 21 Ιούλη 2019, στα πλαίσια της προσπάθειας για άμεσα μέτρα ανακούφισης της Εργατικής Τάξης, το Εργατικό Κέντρο παίρνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία και διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης, για τα μέλη των Σωματείων της δύναμής του.

Τα λεωφορεία ξεκινούν στις 8:30 το πρωί από την Περιφέρεια (Κεντρική Πλατεία) και στις 5:00 αναχωρούν από τη Λούτσα.

Απαραίτητη προϋπόθεση μόνο η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2651032513 (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι) μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

 

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στη νέα αντιλαϊκή επίθεση

ΚΑΤΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

Σωματείο Οικοδόμων – Σωματεία Συνταξιούχων Ελασσόνας: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά

Εδώ και δύο εβδομάδες, με οργανωτές τις Ομοσπονδίες και τους Αγροτικούς Συλλόγους που συντονίζονται...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: 16 Δεκέμβρη Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 6.30μμ ενάντια στον προϋπολογισμό

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 16 Δεκέμβρη 6.30 μμ στο Σύνταγμα Όλοι στο συλλαλητήριο ενάντια στον νέο...