Τα σκουπίδια ακόμα κι αν γίνεται προσπάθεια να κρυφτούν κάτω από το χαλί, παραμένουν σκουπίδια!

Δημοσιεύτηκε στις

Ηράκλειο, Ξάνθη, Θήβα, Attica αλλά και σε άλλους χώρους δουλειάς αυτές τις μέρες, με εκλογές στα κρυφά, με νεκραναστάσεις σωματείων, με εκφυλισμούς και νέες νοθείες, με πιέσεις σε συναδέλφους, με τη συμμετοχή σε «αρχαιρεσίες» εργοδοτών, αυτοαπασχολούμενων και δημοσίων υπαλλήλων, με παρουσία εξωσχολικών και αστυνομίας αλλά και με νεόφερτα προγράμματα «επιχειρηματικότητας»/ΕΣΠΑ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που αναλαμβάνει η ΟΙΥΕ μέσω της πλειοψηφίας της, προχωράμε προς το συνέδριο, όποτε κι αν γίνει αυτό.

Η συνδικαλιστική μαφία θεωρεί μάλλον ότι αυτές τις μέρες το βλέμμα των εργαζόμενων ενδεχομένως να είναι στραμμένο στη μεγάλη οθόνη των βουλευτικών εκλογών και πουθενά αλλού, άρα και τα αντανακλαστικά των ταξικών δυνάμεων ίσως είναι αμβλυμένα. Λάθος εκτίμηση!

Τα σκουπίδια ακόμα κι αν γίνεται προσπάθεια να κρυφτούν κάτω από το χαλί, παραμένουν σκουπίδια! Και φαίνονται και αθροίζονται..Και θα εμφανιστούν!

Ούτε βήμα πίσω!
Θα μας βρίσκουν παντού, μπροστά τους!

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία,
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Το Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους νέους στρατευμένους που μας κάνουν υπερήφανους

Να ανακληθεί η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Ν. Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Αττικής: Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά για...