19 Ιούνη η εξ αναβολής δίκη για το άγαλμα Τρούμαν

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 19 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών που διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία.

Με τα γνωστά κατασκευασμένα κατηγορητήρια που παραγγέλλει η Πρεσβεία των ΗΠΑ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει όσους αντιπαλεύουν τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών σε βάρος των λαών, επιδιώκοντας να ξεπλύνει τους αιματοβαμμένους σχεδιασμούς, στους οποίους συμμετέχει με τα μπούνια. Για αυτό στοχοποιεί τη λαϊκή αντίσταση και διώκει όσους αγωνίζονται με συλλήψεις, δίκες και διώξεις.

Αυτό που δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη είναι πως όσο θα στήνουν στο σκαμνί τη νεολαία και τους εργαζόμενους, τόσο θα αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος τους και θα μεγαλώνει η αντίσταση του λαού.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν μαχητική απάντηση με την παρουσία τους στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, στις 19 Ιούνη στις 8.30 π.μ. στο κτίριο 7.

Περισσότερα

Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΑ για τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τα δύο λεωφορεία που είχε ως αποτέλεσμα...

Πρόσκληση στη θεατρική παράσταση «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπρεχτ

Στις 13 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Χαϊδαρίου (Πλουτάρχου 34-38, Χαϊδάρι 124 62)  στις 8.30...

Κινητοποίηση στα «The Mart» ενάντια στην απόλυση καρκινοπαθούς εργαζόμενης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στα The Mart του ομίλου Σκλαβενίτη, στην Αργυρούπολη, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας,...