Σωματείο Εργαζόμενων Χρηματοπιστωτικών Ν. Αττικής : Όλοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη 28 Μάρτη με το Σωματείο μας και τα υπόλοιπα σωματεία, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες

Δημοσιεύτηκε στις

Στέλνουμε μήνυμα καταδίκης της αθλιότητας που διαδραματίστηκε όλες τις προηγούμενες μέρες εν’ όψει του Συνεδρίου της ΓΣΣΕ στη Καλαμάτα, στην προσπάθεια να επιβληθεί η εργοδοσία μέσα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις με νόθες και μαφιόζικες πρακτικές, ακόμα και με μπράβους.

Βροντοφωνάζουμε «συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών».

Δίνουμε μαζικό, μαχητικό «παρόν» στη συγκέντρωση με το Κλαδικό μας Σωματείο (προσυγκέντρωση στις 6μμ πλ. Κάνιγγος), για να πάρουν το μήνυμα η Κυβέρνηση, ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός, οι τραπεζίτες και όλοι οι εργοδότες ότι οι εργαζόμενοι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε εμείς οι ίδιοι τις ζωές μας, τους αγώνες μας και τα συνδικάτα μας.

Δε νομιμοποιούμε τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΣΕ να παίρνει αποφάσεις για εμάς, όπως έκαναν πρόσφατα οι «συνάδελφοι» τους στην ΟΤΟΕ που έσπευσαν να πάρουν πίσω την απεργία που είχαν εξαγγείλει αφού τα βρήκαν με τους τραπεζίτες και υπέγραψαν Κλαδική Σύμβαση μακριά από τις πραγματικές ανάγκες μας και αφήνοντας ξανά έξω ένα μεγάλο κομμάτι συναδέλφων μας με ελαστικές μορφές απασχόλησης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28/3 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Κινητοποίηση στο Υπ Παιδείας 29 Απρίλη

Τη Δευτέρα 29/4 στις 11.00 π.μ., ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Υπουργείο...

Ταξική Ενότητα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα

Το δώρο Πάσχα είναι κατάκτηση των εργαζομένων! Δεν είναι δώρο από τους εργοδότες , είναι...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τις Άδειες της PwC

Για άλλη μια φορά η εργοδοσία της PwC εξακολουθεί να μας εκπλήσσει, δυστυχώς δυσάρεστα...