Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού : Χαιρετίζουμε την άμεση κινητοποίηση του λαού της Καλλιθέας, που απομάκρυνε τους Ναζί από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε την άμεση κινητοποίηση του λαού της Καλλιθέας, που με  τα σωματεία του και τους λαϊκούς φορείς της περιοχής απομάκρυνε τους Ναζί από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου σήμερα το πρωί.

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, στην αντιφασιστική συγκέντρωση  που αποτέλεσμα είχε τον τραυματισμό αρκετών κατοίκων και εργαζόμενων,4 εκ των οποίων έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Η προκλητική  κάλυψη της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής Καλλιθέας στους φασίστες και η στάση της αστυνομίας μπορεί και πρέπει να πάρει απάντηση από τον ίδιο το λαό της Καλλιθέας. Μας διδάσκει η ιστορία και οι αγώνες του λαού μας ενάντια στο σύστημα που θρέφει το φασισμό και τον ναζισμό .Ότι ο λαός ενωμένος οργανωμένος μπορεί να τους τσακίσει αυτούς και όσους τους ταΐζουν.

 Δεν θα τους περάσει. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες και κρίσιμες μάχες που θα μας βρουν ποιο  πολλούς και ενωμένους απέναντί τους.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να παρθούν πίσω οι καταργήσεις τμημάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 100 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την αλληλεγγύη των πυρόπληκτων της Β/Α Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, χαιρετίζει για άλλη μια φορά την...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Αττικής

Μπροστά στο χιλιοπαιγμένο  έργο  της διαχρονικής εγκληματικής πολιτικής και της ανυπαρξίας μέτρων, για την...