Σύσκεψη σωματείων του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στις 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Η διοίκηση του Παλλεσβιακού εργατ/κού κέντρου καταγγέλει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ και της ομάδας Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ) που προσπάθησαν με όρους συνδικαλιστικής μαφίας να πραγματοποιήσουν ένα συνέδριο με την παρουσία εργοδοτών και νόθων αντιπροσώπων.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν ήθελε να γίνει συνέδριο, δεν ήθελε να γίνει συζήτηση για τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους γι’ αυτό το λόγο παρουσίασαν την πραγματικότητα ανάποδα, αντεστραμμένη, τους εργαζόμενους σαν τραμπούκους και τους τραμπούκους, τους διευθυντές και τους εργοδότες ως εργάτες.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού μας να απομονώσουν τους εργατοπατέρες του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού, να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών!

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε σύσκεψη την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43)

                            ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

                                                                             Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’ Αθήνας

Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταγγέλλει  την απαράδεκτη  επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από την...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Καταγγελία για την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο σωματείο της FULGOR

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταδικάζουμε την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο σωματείο...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής & Νήσων: Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσει

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ! Καταγγέλλουμε την αυταρχική και απροκάλυπτη επίθεση και καταστολή...