Σύσκεψη σωματείων του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στις 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Η διοίκηση του Παλλεσβιακού εργατ/κού κέντρου καταγγέλει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ και της ομάδας Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ) που προσπάθησαν με όρους συνδικαλιστικής μαφίας να πραγματοποιήσουν ένα συνέδριο με την παρουσία εργοδοτών και νόθων αντιπροσώπων.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν ήθελε να γίνει συνέδριο, δεν ήθελε να γίνει συζήτηση για τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους γι’ αυτό το λόγο παρουσίασαν την πραγματικότητα ανάποδα, αντεστραμμένη, τους εργαζόμενους σαν τραμπούκους και τους τραμπούκους, τους διευθυντές και τους εργοδότες ως εργάτες.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού μας να απομονώσουν τους εργατοπατέρες του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού, να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών!

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε σύσκεψη την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43)

                            ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

                                                                             Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Απρίλη για Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Αγώνας για την προστασία της ζωής μας – Ενάντια στην εγκληματική πολιτική του κέρδους...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Καταγγελία για την προσπάθεια της εταιρείας να μην υπογράψει ΣΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας, που εδώ...