Ανακοίνωση του Συνδικάτου Καθαριστριών-Καθαριστών για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Καθαριστριών-Καθαριστών καταγγέλλει τον εργοδότη – «συνδικαλιστή» Καραγεωργόπουλο, Πρόεδρο Ανώνυμης Εταιρείας και ταυτόχρονα εκπρόσωπο του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ, την ομάδα Βασιλόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ, για τη στάση τους στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω εκπρόσωποι του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού έφεραν μπράβους, ποινικούς, ανθρώπους της νύχτας, επιχειρώντας να νομιμοποιήσουν στο συνέδριο τη συμμετοχή αντιπροσώπων της εργοδοσίας, διευθυντικών στελεχών από σούπερ μάρκετ και ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και δεκάδων «μαϊμού» αντιπροσώπων από σωματεία – φαντάσματα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να περάσουν τη γραμμή της εργοδοσίας μέσα στο κίνημα και να βάλουν εμπόδια στους αγώνες των εργαζομένων.

Όσα κόλπα και αν κάνουν οι άνθρωποι της εργοδοσίας μέσα στα συνδικάτα, όσες απειλές και αν εκτοξεύουν, όσους μηχανισμούς και αν κινητοποιούν απέναντι στους εργαζόμενους, απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, απέναντι στο ΠΑΜΕ, δεν πρόκειται να τους περάσει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, όλους τους εργαζόμενους να αγωνιστούμε από κοινού για σωματεία εργατών κι όχι των εργοδοτών. Να δώσουμε την απάντηση που πρέπει σε όλους αυτούς που θέλουν την υποταγή μας στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, των μεγαλεμπόρων και μεγαλοεργολάβων. Δίνουμε τη μάχη να οργανωθεί ο αγώνας με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες κι όχι τα κέρδη των λίγων.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για το θάνατο της συναδέλφισσας από την πυρκαγιά στη ΒΑ Αττική

Η εγκληματική ανυπαρξία μέτρων κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αφήνει...

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Ξεκινά η λειτουργία των Λαϊκών Μαθημάτων Αλληλεγγύης

Αγαπητοί γονείς, για 12η συνεχόμενη χρονιά ξεκινά η λειτουργία των ΛΑΪΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που υλοποιούνται...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρειο Ανατολική Αττική

Συνάδελφοι,                Για άλλη μια φορά , μέσα σε λίγες ώρες είδαμε μια φωτιά που...