Ανακοίνωση του Συνδικάτου Τροφίμων Ποτών Αργολίδας για το 38 Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή το 38ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων  χαιρετίζουμε την αγωνιστική δράση των 173 αντιπροσώπων της ΔΑΣ, παράταξη που στηρίζει το ΠΑΜΕ, να μην επιτρέψουν τη νομιμοποίηση νόθων αντιπροσώπων και εργοδοτών στο συνέδριο των εργαζομένων.

Οι κ.κ. των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-Ομάδας Βασιλόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ, είναι το ζωντανό παράδειγμα εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμούκαθώς παράγουν αντιπροσώπους-μαϊμού για το συνέδριο της ΓΣΕΕ, υποταγμένους στις απαιτήσεις και τα συμφέροντα της εργοδοσίας.

Καταγγέλλουμε, τον Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο της ομοσπονδίας, μέχρι πριν λίγες μέρες  και «Συνδικαλιστής»-υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ, ο οποίος είναι ο ίδιος εργοδότης, πρόεδρος της Πήγασος ΦορτούναΓκέιμινγκ ΑΕ. Επίσης, πάνω από 400 διευθυντικά στελέχη, προσωπάρχες κ.ά., από μεγάλα σούπερ μάρκετ και αλλού, ψηφίσαν σε πρωτοβάθμια σωματεία φαντάσματα, αρκετοί από αυτούς ήταν και αντιπρόσωποι στο Συνέδριο  της ΟΙΥΕ.

Τέτοιο συνέδριο ήθελαν να κάνουν, γι’ αυτό άλλωστε επιστράτευσαν μπράβους και φουσκωτούς που είχαν πιάσει στασίδι από νωρίς το πρωί σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου που γινόταν το συνέδριο, αλλά και τα ΜΑΤ.

Συνάδελφοι, χρειάζεται τώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να πετάξουμε έξω από συνδικάτα, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και  ΓΣΕΕ, όλους αυτούς που τα κάνουν πλακάκια με την εργοδοσία και την κυβέρνηση, διαπραγματευόμενοι πόσα θα χάσουν οι εργαζόμενοι κάθε φορά.

Θέλουμε συνδικάτα, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες των εργαζομένων, οπού θα διεκδικούν και θα παλεύουν για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

ΓΣΕΕ εργατών, όχι των εργοδοτών!

Η ΔΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για το θάνατο της συναδέλφισσας από την πυρκαγιά στη ΒΑ Αττική

Η εγκληματική ανυπαρξία μέτρων κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αφήνει...

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Ξεκινά η λειτουργία των Λαϊκών Μαθημάτων Αλληλεγγύης

Αγαπητοί γονείς, για 12η συνεχόμενη χρονιά ξεκινά η λειτουργία των ΛΑΪΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που υλοποιούνται...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρειο Ανατολική Αττική

Συνάδελφοι,                Για άλλη μια φορά , μέσα σε λίγες ώρες είδαμε μια φωτιά που...