Καταγγελία του Συνδικάτου Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου καταγγέλλει την παρουσία μπράβων, εργοδοτών- αντιπροσώπων και αντιπροσώπων- μαϊμού στο συνέδριο της ΟΙΥΕ, στις 23-24/2, που έφεραν οι δυνάμεις ΠΑΣΚΕ,ΔΑΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ ομάδα Βασιλόπουλου, με αποτέλεσμα την ακύρωσή του.

Την ίδια ώρα, στη Χαλκίδα, η Ομοσπονδία μας έκανε συνέδριο με μεγάλη συμμετοχή πραγματικών αντιπροσώπων των εργαζομένων του κλάδου και διεξήχθη σοβαρή και πλούσια ανταλλαγή εμπειρίας και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για να δώσουμε τη μάχη την επόμενη μέρα στον κλάδο, πιο οχυρωμένοι, πιο δυνατοί.

Αυτοί είναι οι 2 κόσμοι μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα που πρέπει να δει όλη η εργατική τάξη της χώρας μας και να πράξει αναλόγως. Να στείλει στο καλάθι των αχρήστων τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες και τη σαπίλα τους, μαζί με όλους τους άθλιους μηχανισμούς τους, δίνοντας έτσι μια σοβαρή απάντηση στην εργοδοσία που θέλει να παρεμβαίνει εργατικά συνέδρια από τα μέσα! Οι εργαζόμενοι να τους ακυρώσουν τους βρώμικους σχεδιασμούς τους!

        Να βάλουν καλά στο μυαλό τους οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές πως η εργατική τάξη δεν θα αφήσει αυτά τα φαινόμενα σήψης να συνεχίζονται. Το τελευταίο διάστημα έχουν μαζευτεί πολλά άλλωστε! Αστυνόμοι να κάνουν face control σε συνέδρια εργατικών κέντρων και ασφαλίτες να κόβουν κίνηση, σωματεία με ψηφίσαντες περισσότερους από τους κατοίκους και τα παραδείγματα δεν έχουν τέλος.

Το Συνδικάτο μας πιο δυνατό και πιο ικανό μετά το συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, θα στέκεται εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του συνδικαλιστικού κινήματος. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους και στον κλάδο των Τροφίμων- Ποτών και συνολικά.  Η σαπίλα και η νοθεία δεν θα γίνει ανεκτή ούτε στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

ΕΞΩ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΘΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για το θάνατο της συναδέλφισσας από την πυρκαγιά στη ΒΑ Αττική

Η εγκληματική ανυπαρξία μέτρων κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αφήνει...

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Ξεκινά η λειτουργία των Λαϊκών Μαθημάτων Αλληλεγγύης

Αγαπητοί γονείς, για 12η συνεχόμενη χρονιά ξεκινά η λειτουργία των ΛΑΪΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που υλοποιούνται...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρειο Ανατολική Αττική

Συνάδελφοι,                Για άλλη μια φορά , μέσα σε λίγες ώρες είδαμε μια φωτιά που...