Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Στεκόμαστε στο πλευρό σας, χαιρετίζουμε τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στο ξεκλήρισμα, ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση που επιβάλλουν Κυβέρνηση-ΕΕ-Επιχειρηματικοί Όμιλοι.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και καταστολής εναντίον της αγροτιάς που αγωνίζεται. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, ότι είναι πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να δικάσει συνδικαλιστικά στελέχη του αγροτικού κινήματος χωρίς να τους δώσει καν το δικαίωμα να απολογηθούν.

Στα Γιάννενα αυτή την εβδομάδα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσυρε στα δικαστήρια άλλους 7 συνδικαλιστές και εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις στην Ανακύκλωση, για να υποβληθούν σε ακόμα μία από τις δεκάδες δίκες με τις οποίες φορτώνει το ταξικό κίνημα γιατί νομίζει ότι έτσι θα κάμψει τους αγώνες μας.

Δεν μας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση η δίωξη των αγροτών συνδικαλιστών, που είναι μια νέα σελίδα στη μαύρη βίβλο του αυταρχισμού και της καταστολής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη δίωξη που δεν έχει προχωρήσει επι ημερών Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι των εγκληματιών, δολοφόνων της Χρυσής Αυγής

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Εργατιά-Αγροτιά Μια Φωνή και Μια Γροθιά

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής ” Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”: Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

Συνάδελφοι Για μια ακόμα φορά και αυτό το καλοκαίρι, οι νέες πυρκαγιές, έρχονται να επιβεβαιώσουν...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: 13 Αυγούστου Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 11πμ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληκικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την παρουσία των δύο πλοίων «Overseas Santorini»,...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την πυρκαγιά στην Β/Α Αττική

Η μεγάλη πυρκαγιά που εξελίσσεται από εχθές το μεσημέρι στην βορειοανατολική Αττική έχει προκαλέσει...