Κάλεσμα του ΕΚ Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής σε κινητοποίηση στην πλατεία Γραμματικού για το ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής καλεί τα σωματεία, τους φορείς, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες, τη νεολαία και όλο τον λαό της περιοχής μας, σε κινητοποίηση – συγκέντρωση, την Κυριακή 20/01/2019 στις 11.00 πμ στην πλατεία του Γραμματικού.

Το έγκλημα του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ πρέπει να καταδικαστεί και να εμποδιστεί από το λαϊκό κίνημα της ευρύτερης περιοχής, ενώ ταυτόχρονα να διεκδικηθεί αγωνιστικά η δημιουργία Ενιαίου Κρατικού Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων, με ανακύκλωση στην πηγή. Η αποκομιδή των απορριμμάτων να παραμείνει στις υπηρεσίες των δήμων χωρίς δυνατότητα εκχώρησης σε ιδιώτες, με εκσυγχρονισμό και κρατική χρηματοδότηση του πάγιου και κινητού εξοπλισμού. Απόλυτη διασφάλιση σταθερής και μόνιμης εργασίας όλων των εργαζομένων  με πλήρη δικαιώματα.

Η λύση βρίσκεται μόνο στην συνέχιση του αγώνα, αγώνας που πρέπει να δυναμώσει, να μαζικοποιηθεί και να συνδεθεί με το οργανωμένο ταξικό κίνημα και τα εργατικά συνδικάτα και σωματεία.

Όλοι και όλες την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11πμ στην  πλατεία Γραμματικού.

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Καβάλας: Κείμενο στήριξης για τις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών μαθητών και φοιτητών στις 21 Οκτώβρη

Τα σωματεία μας στηρίζουν την απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών και των υγειονομικών στις 21...

Σύλλογος Πολιτισμού Παύλος Killah P. Φύσσας- Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στην αντιφασιστική συναυλία στην Ελευσίνα

Ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P. Φύσσας»  και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 21 Οκτώβρη στηρίζουμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τους μαθητές – φοιτητές που κατεβαίνουν στο δρόμο

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά χαιρετίζει τις δεκάδες αποφάσεις...