Π.Ο.Λ-Ε.Λ.Ε.Π.Α:H τρομοκρατία δεν θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 Η Π.Ο.Λ. και η Ε.Λ.Ε.Π.Α. καταγγέλλουν τα κρούσματα αστυνόμευσης και παρέμβασης του κατασταλτικού μηχανισμού ενάντια στο εργατικό κίνημα.

Την Τετάρτη 14/11,  ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας για τους Οικοδόμους, ασφαλίτης τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών οικοδόμων στην Αθήνα, παρότι, από την αρχή οι συνδικαλιστές ενημέρωσαν για την ιδιότητά τους. Τα κρούσματα είναι συνεχόμενα και καθόλου «τυχαία».

Η παρουσία του ασφαλίτη στις εργασίες του συνεδρίου του ΕΚΘ, η εισβολή του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά, τα ραβασάκια από εισαγγελείς και πρωτοδίκες στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, αποδεικνύουν ότι υπάρχει επεξεργασμένο κυβερνητικό σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με σκοπό την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των αγώνων τους.

Ακόμη και  η ΓΣΕΕ για να ελέγξουν τους συσχετισμούς με νόθους αντιπροσώπους σε συνέδρια – παρωδία, Ξεδιάντροπα, ζητάνε την προστασία της αστυνομίας και του «συνδικαλιστικού της ασφάλειας», για να διατηρήσουν τις «θεσούλες» τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

 Η υλοποίηση των αντεργατικών μέτρων και σχεδιασμών της κυβέρνησης, πάει χέρι -χέρι με την ένταση των κατασταλτικών μέτρων απέναντι στα Συνδικάτα, στη γραμμή πάλης που βάζει μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων.

Δυναμώνουμε τα σωματεία μας. Στην Αττική συμμετέχουμε μαζικά στις αρχαιρεσίες της ΕΛΕΠΑ που συνεχίζονται 16.11, 1,00 με 9,00 μμ στο παράρτημα Πειραιά, 18/11, 11,00 με 7,00 μμ, 19 και 20.11, 1,00 με 9,00 μμ στα γραφεία του σωματείου.

Στα σχέδια της κυβέρνησης απαντάμε

με μαζική Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 28 Νοέμβρη!

Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες-Όχι τα κέρδη των λίγων.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος : Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της FULGOR

Η ΟΕΚΙΔΕ καταγγέλλει την ωμή εργοδοτική παρέμβαση και τις απαράδεκτες πρακτικές τρομοκράτησης που ασκεί η εργοδοσία στη FULGOR του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Εργαζόμενοι...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία – όχι «παγίδες θανάτου»

Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία – όχι «παγίδες θανάτου» Την κινητοποίηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Οι εργαζόμενοι στην ”Fulgor” έχουν την δύναμη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ...