Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας : Η νόθα πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας ζητάει προστασία για να συνεχίσει τον ‘’αγώνα’’ της νοθείας

Δημοσιεύτηκε στις

Το press room του εργοδοτικού συνδικαλισμού της ‘’Πατραϊκής Σχολής ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ’’ αυτή τη φορά εξέδωσε νέα χρυσαυγίτικη νότα απ την Κέρκυρα.

Η νόθα πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας ζητάει προστασία για να συνεχίσει τον ‘’αγώνα’’ της νοθείας ,της αλλοίωσης της βούλησης των εργαζομένων και της διαμόρφωσης πλαστών συσχετισμών δύναμης στο εργατικό κίνημα.

Ζητούν την λήψη μέτρων απ τους παραπάνω εργατοπατέρες σκεπτόμενοι ενδεχομένως ότι πρέπει και αυτοί να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του ‘’συνδικαλιστικού της ασφάλειας’’ ή των ΜΑΤ .

Ενοχλήθηκαν απ την παρουσία του ΠΑΜΕ έξω απ το Εργατικό Κέντρο (10-12 Νοέμβρη) γιατί ήθελαν σε ένα σωματείο επισιτισμού (;) που ποτέ δεν έχει εκδώσει μία ανακοίνωση , που ποτέ δεν έχει κάνει μία Γενική Συνέλευση , που ποτέ δεν έχει κάνει μία παρέμβαση, να ξανακάνει αρχαιρεσίες μέσα σε 16 μήνες για να αυξήσει ’’κουκιά’’ με εκτεταμένη νοθεία.

Η παρουσία του ΠΑΜΕ ήταν γι αυτούς ενοχλητική , γιατί δεν είχαν την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν όλες τις αρετές τους στην νοθεία.

Παρά την παρουσία μας και παρότι γνώριζαν ότι μετράγαμε, δεν δίστασαν να δηλώσουν 50 επιπλέον ψηφίσαντες απ το συνολικό αριθμό όλων όσων εισήλθαν στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου το παραπάνω τριήμερο.

Δεν δίστασαν να εγγράψουν μέλη και να είναι υποψήφιοι μέλη του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας που ποτέ δεν είχαν παραιτηθεί από το Σύνδεσμο.

Δεν δίστασαν ακόμη να στήνουν με διπλοεγγραφές παραμάγαζο ξενοδοχοϋπαλλήλων σ ένα Εργατικό Κέντρο που δρα στις τάξεις του από το 1936 ένα από τα πιο μαζικά , αντιπροσωπευτικά και μάχιμα σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων στην χώρα.

Είναι περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι διάβηκαν την είσοδο του κτηρίου του ΕΚΚ για να ασκήσουν το ‘’εκλογικό τους δικαίωμα’’ στο σωματείο επισιτισμού εργαζόμενοι από σούπερ μάρκετ, ιδιοκτήτες, άσχετοι με τον επισιτισμό , ενώ μερίδα των εργαζομένων που προσήλθαν , μας δήλωσαν ότι έρχονται με εντολή εργοδότη!!!

Αυτή την εικόνα θέλουν να κρύψουν και η παρουσία του ΠΑΜΕ τους δυσκολεύει.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρουν ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους ακόμη και αν επιστρατέψουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General): Για την εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας στην κλινική

Πριν λίγες μέρες, η Διοίκηση προχώρησε με υπηρεσιακό σημείωμα προς τους προϊσταμένους τμημάτων σε...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Ακόμα ένας νεκρός ναυτεργάτης σε πλοίο της Ακτοπλοϊας

Άλλος ένας ναυτεργάτης, που πήγε για το μεροκάματο, δεν γύρισε στο σπίτι του.  Άλλο...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Η Ομοσπονδία καταγγέλλει τον εμπαιγμό των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ

Εν τω μεταξύ: Ο διαγωνισμός απέτυχε, ζήτω ο ...επόμενος διαγωνισμός.....! Η σημερινή συνέλευση γίνεται στο φόντο...