Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου εκφράζει τη συμπαράστασή του και στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων οικοδόμων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή του και στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων οικοδόμων για υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και αναγνώριση και διανομή των υπέρ αγνώστων ενσήμων. Να παρθούν άμεσα μέτρα για την ανεργία .

Καλεί τους συναδέλφους οικοδόμους να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Πανοικοδομική απεργία και να δώσουν μαζικό, αγωνιστικό, μαχητικό «παρών» στη συγκέντρωση την Τετάρτη 14 Νοέμβρη ώρα 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της περιοχής να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και να συμμετέχουν στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση .

ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Φλεβάρη Απεργία για τα 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη

ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ – 11:00 π.μ. ΧΑΛΚΙΔΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ...

Σωματείο Διανομέων ΠΕ. Πρέβεζας: Ανακοίνωση Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 28 Φλεβάρη

 Τρία χρόνια συμπληρώνονται το Σάββατο 28 Φλεβάρη από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, το έγκλημα που στοίχισε...