ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των ναυτεργατών μελών του πληρώματος του Φ/Γ «NAFTOCEMENT III»

Δημοσιεύτηκε στις

Σύμφωνα με καταγγελίες ναυτεργατών μελών του πληρώματος του Φ/Γ «NAFTOCEMENT III» της ναυτιλιακής εταιρείας «NAFTOTRADE SHIPPING SA», δεν τους έχουν καταβληθεί δεδουλευμένες αποδοχές μηνών, όπως προβλέπεται από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Μεσογειακών – Φορτηγών & Δεξαμενόπλοιων.

Απαιτούμε την παρέμβαση των υπηρεσιών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των ναυτεργατών, μελών του πληρώματος, σε διαφορετική περίπτωση, οι ναυτεργάτες θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Ελευσίνας.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Περισσότερα

Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ: Για την επιχείρηση της ηγεσίας της ΠΝΟ να βάλει εμπόδια στα ναυτεργατικά σωματεία

Το Παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει σε όλους τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους του...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Στο επίκεντρο οι ΣΣΕ, τα δικαιώματα και η ασφάλεια των ναυτεργατών

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, με τη μαζική...