Καταγγελία του Συνδικάτου Οκοδόμων Αθήνας για την εργοδοσία στο εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδουτης ΑΕΚ μπροστά στην απεργία 24 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την εργοδοσία στο εργοτάξιο κατασκευής του Γηπέδου της ΑΕΚ, η οποία έχει αποθρασυνθεί και υπονομεύει το δικαίωμα στην απεργία. Με εκβιασμούς και τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους, αλλά και αξιοποιώντας το νομοθετικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης, προσπαθεί να αναιρέσει το δικαίωμα των ίδιων των εργαζομένων να αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις τους, μέσα και από Γενικές Συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς και να βάλει εμπόδια στη συμμετοχή τους στην απεργία.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας δεν τρομοκρατείται από τέτοιες ενέργειες. Καλούμε τους συναδέλφους να μη σκύψουν το κεφάλι. Δίνουμε μαζικά και μαχητικά το παρών στην απεργία που έχουμε προκηρύξει στο εργοτάξιο του Γηπέδου της ΑΕΚ, την Τετάρτη 24 Οκτώβρη 2018.

 

 

Περισσότερα

Σωματείο “Η Ενότητα” : Όχι στην προσπάθεια εκφοβισμού στρατιώτη επειδή εξέφρασε τα φιλειρηνικά – αντιΝΑΤΟϊκά αισθήματα του λαού μας

Είναι ακραία, πρωτοφανής και απαράδεκτη, η κλήση σε απολογία του στρατευμένου Τζιρίτα Αντώνη από...

Σωματείο “Η Ενότητα” : Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στηρίζουμε τον αγώνα των...

ΟΜΕ – Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα – Όλοι στις διαδηλώσεις

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ Η ΟΜΕ καλεί όλα τα Σωματεία του κλάδου...