24 Οκτώβρη σύσκεψη Σωματείων Εμποροϋπαλλήλων, Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ για την οργάνωση της απάντησης της εργατικής τάξης

Δημοσιεύτηκε στις

Οι Διοικήσεις των Σωματείων οργανώνουμε σύσκεψη την Τετάρτη 24/10/18 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα «Νικόλαου Μάρτη» ,στην Αντιπεριφέρεια, για την οργάνωση της απάντησης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας πείσουν να υποταχθούμε στους σχεδιασμούς του μεγάλου κεφαλαίου, να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας και να συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα που θα μας πετάει η ανάπτυξή τους.

Καλούμε την εργατική τάξη, τα Σωματεία Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, κάθε τίμιο συνδικαλιστή σε συντονισμένο, ενιαίο αγώνα ενάντια στα μέτρα, τα ψέματα και την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να διεκδικήσουμε Συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.

Κανείς δεν θα μας λύσει τα προβλήματα, αν δεν οργανωθεί μαζικός, αποφασιστικός αγώνας με το σύνθημα: “Μπροστά οι δικές μας ανάγκες- Όχι τα κέρδη των λίγων”.

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...