Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει τις μεθοδευμένες προσπάθειες του εργοδοτικού συνδικαλισμού στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Δημοσιεύτηκε στις

          Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει τις μεθοδευμένες προσπάθειες του εργοδοτικού συνδικαλισμού στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, που με την συνδρομή κράτους και εργοδοσίας προσπαθούν να αποκλείσουν τα ταξικά σωματεία και να διαφυλάξουν την νόθα  πλειοψηφία των εργοδοτικών και συμβιβασμένων συνδικαλιστών. Σημερινό τους νέο κατόρθωμα της απερχόμενης διοίκησης του εργατικού κέντρου Κατερίνης, ήταν να καλέσουν τα ΜΑΤ, στο συνέδριο του εργατικού κέντρου της Κατερίνης για να εμποδίσουν και να αποκλείσουν κάθε παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων, αφού η εισαγγελική εντολή που έχει η Αστυνομία είναι να επιτρέψει την είσοδο στο Εργατικό Κέντρο μόνο σε όσους υποδεικνύει η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

          Για ακόμα μια φορά αναδεικνύεται η κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού, της ΠΑΣΚίτικης πλειοψηφίας στο Εργατικό Κέντρο που κινητοποιεί Αστυνομία και Εισαγγελία για να κάνει το νόθο Συνέδριό της, ενώ πρόθυμα σε αυτό συνεργάζονται και οι μηχανισμοί του κράτους.

          Καλούμε την εργατική τάξη σε επαγρύπνηση ενάντια στην προσπάθεια υποταγής του εργατικού κινήματος. Με την συμμετοχή μας στην απεργία στις 8 Νοέμβρη, στέλνουμε καθαρό μήνυμα ότι η εργατική τάξη δεν σκύβει το κεφάλι. Συνεχίζει την πάλη της κόντρα στην κρατική παρέμβαση και τρομοκρατία, κόντρα στην εργοδοσία. Συνεχίζει αταλάντευτα – ταξικά. Οι προσπάθειες αυτές θα συντριβούν από την δύναμη και τη θέληση της εργατιάς.

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Άρτας

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...