Περιοδείες, Εξορμήσεις, Συσκέψεις, Συγκεντρώσεις για την επιτυχία της απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις συζητήσεις, εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς μπροστά στην απεργία στις 30 Μάη.

 

ΕΠΑΡΧΙΑ

  •         Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  1. 23/5 εξορμήσεις των συνδικάτων κατά κλάδο στις εισόδους και στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου
  2. 26/5 Παρέμβαση στις μεγάλες λαϊκές αγορές

Οι Λαϊκές Επιτροπές των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς προγραμματίζουν ανοιχτές συσκέψεις – παρεμβάσεις μπρος στην απεργία στις 30/5, για την επιτυχία της απεργίας και της ανάδειξης του περιεχομένου της απεργιακής μάχης, τη διαμόρφωση κοινού πλαισίου διεκδικήσεων εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών, συνταξιούχων, νεολαίας, ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και των μικρομαγαζατόρων, για την από κοινού πάλη για την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων (δρομολόγια ΟΑΣΘ, διακοπές νερού, διεκδικήσεις χώρων άθλησης και αναψυχής κ.ο.κ.).

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν την Τετάρτη 23 Μάη.

  • Στο κέντρο στις 19:00 στο πάρκο δίπλα στο ΕΚΘ.
  • Στην Τούμπα στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού.
  • Στο 5ο διαμέρισμα στις 19:00 στο πάρκο Κρήτης (ανάμεσα Κρήτης και Θερμοπυλών).
  • Στην Καλαμαριά στις 19:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Σκρα).
  • Το Συνδικάτο ΟΤΑ Κεντρικής Μακεδονίαςέχει προγραμματίσει:

Τρίτη 22 Μάη στο Δήμο Παύλου Μελά στο Αμαξοστάσιο, την Τεχνική Υπηρεσία, στην 3η Διεύθυνση Μεταφορών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και στις Διοικητικές Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς.

Τετάρτη 23 Μάη στο Δήμο Θέρμης στις Διοικητικές Τεχνικές Υπηρεσίες, στο Δήμο Καλαμαριάς στο Αμαξοστάσιο Πόντου και στις υπηρεσίες Περιφέρειας (Κτίριο FIX).

Πέμπτη 24 Μάη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θέρμης και στο Αμαξοστάσιο Φοίνικα του Δήμου Καλαμαριάς.

Παρασκευή 25 Μάη περιοδεία στο ΣΜΑ, στο Αμαξοστάσιο Εποπτείας Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Αμαξοστάσιο Αριστοτέλη του Δήμου Καλαμαριάς και στις Υπηρεσίες Περιφέρειας (κτίριο π. Νομαρχίας).

Τρίτη 29 Μάη στο Δήμο Νεάπολης Συκεών στο Αμαξοστάσιο και τις Διοικητικές Υπηρεσίες.

  • Άρτα: Σε σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας στις 30 Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Άρτας σήμερα Δευτέρα 21/5/2018, στις 7.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Άρτας.
  • Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αχαΐας μαζί με στελέχη της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών:

Τετάρτη 23/5/2018

Αχαϊκά άλευρα, γαλακτοβιομηχανία,

Πέμπτη – Παρασκευή 24-25/5/2018

Άλευρα Κεπενού, ΝΟΥΝΟΥ, ΑΜΣΤΕΛ, ΠΡΩΤΟ

Δευτέρα 28/5/2018

ΚΑΒΙΝΟ (Κρασιά), ΑΥΡΑ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

 

 ΑΘΗΝΑ

  •      Το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων Αθήνας:

Δευτέρα 21/5 στις 09:00 το πρωί στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΘΗΣΕΑΣ- EUROMEDICA»

Τρίτη 22/5  06:15 το πρωί,  στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι και στη συνέχεια  στις 8:30 το πρωί στο ΥΓΕΙΑ.

  •      Το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα έχει προγραμματίσει:

ΑΛΦΑ:

Δευτέρα 21/5 σε Κεντρική υπηρεσία στη Σοφοκλέους με την ανακοίνωση του κλαδικού για την ΑΛΦΑ

Δευτέρα 21/5 σε Κεντρική υπηρεσία στ Συγγρού με την ανακοίνωση του κλαδικού για την ΑΛΦΑ

Δευτέρα 21/5 σε Κεντρική υπηρεσία στη Λ. Αθηνών με την ανακοίνωση του κλαδικού για την ΑΛΦΑ

Τρίτη 22/5 σε Κεντρική υπηρεσία στη Ναυαρίνου (Πειραιά) με την ανακοίνωση του κλαδικού για την ΑΛΦΑ

Τρίτη 22/5 σε Κεντρική υπηρεσία στο Χολαργό με την ανακοίνωση του κλαδικού για την ΑΛΦΑ

Τρίτη 22 και  Τετάρτη 23/5 στο Κεντρικό Κατάστημα με την ανακοίνωση του κλαδικού για την ΑΛΦΑ

Τετάρτη 23/5 σύσκεψη με εργαζόμενους της ΑΛΦΑ στα γραφεία του κλαδικού συνδικάτου

ΕΤΕ:

Τρίτη 22/5 σε Κεντρική υπηρεσία στο Γέρακα με την ανακοίνωση του κλαδικού

MELLON:

Παρασκευή 25/5 εξόρμηση με ανακοίνωση του κλαδικού για τις εισπρακτικές εταιρείες

PDS:

Πέμπτη 24/5 στα γραφεία της εταιρείας σε Καλλιθέα και στην οδό Γαμβέτα με ανακοίνωση του κλαδικού για την PDS

Τράπεζα Ελλάδος:

Τρίτη 22/5 στα 3 κτήρια στο Χολαργό με την ανακοίνωση του κλαδικού

Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24/5 στο Κεντρικό κατάστημα με την ανακοίνωση του κλαδικού ΚΚ

25/5 στο Αμερικής με την ανακοίνωση του κλαδικού

Firstdata:

Παρασκευή 25/5 δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στα κτήρια Αγίου Στεφάνου και Σπ Πάτση με την ανακοίνωση του επιχειρησιακού σωματείου, μπροστά και στη διεκδίκηση της επιχειρησιακής τους ΣΣΕ

 

  • Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος:

Την Τετάρτη 23/5 ώρα 11.00 στη Φιλαρμονική Δήμου Αθήνας, στις 11.30  στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και το απόγευμα 7-9 εξόρμηση σε μαγαζιά σε Θησείο και Ψειρή

Την Πέμπτη 24/5 ώρα 12.00 κινητοποίηση έξω από την έδρα των Αθηναϊκών Θεάτρων (Σκιάθου 147 στο Πανόραμα Γαλατσίου)

 

Την Παρασκευή 25/5 ώρα 11.30 στη Χορωδία Δήμου Αθήνας στο Θέατρο ΚΑΛΟΥΤΑ

 

Την Τρίτη 29/5 ώρα 13.00 στην Ορχήστρα Δήμου Αθήνας

 

  •      Το Συνδικάτο Καθαριστριών Αθήνας: θα πραγματοποιήσει περιοδείες στα νοσοκομεία ΚΑΤ, Αλεξάνδρας, Αρεταίειο, Αιγινήτειο, Ευαγγελισμός και στο Δαφνί. Επίσης θα περιοδεύσουν στο Πολυτεχνείο και στο Πανεπιστήμιο.
  •      Η Ένωση Λογιστών Αθήνας: την Πέμπτη 24 Μάη στις 7μ.μ. έχουν σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας στα γραφεία της Ένωσης Κάνιγγος 27, 5ος όροφος.
  •      Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Αύριο Τρίτη 22 Μάη θα πραγματοποιηθεί διευρυμένο ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο στο Θέατρο Λύχνος με θέμα την επιτυχία της απεργίας.
  •      Το Σωματείο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών: Τετάρτη 23 Μάη σύσκεψη με εργαζόμενους στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.
  •      Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής:

Τρίτη 22 Μάη στο Γκαράζ του Δ. Αγ. Παρασκευής, στα Γκαράζ και τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου, στους Παιδικούς Σταθμούς στο Γαλάτσι, στο Γκαράζ στον Κορυδαλλό, στο Πνευματικό Κέντρο και στα ΚΕΠ της Νίκαιας, στην Καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων, στο Δημαρχείο στο Περιστέρι, στα Γκαράζ, Τεχνικές Υπηρεσίες, Πράσινο, Καθαριότητα και Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

Τετάρτη 23 Μάη στο Γκαράζ και στο Πράσινο του Δήμου Χαλανδρίου, στους Σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στο Νομικό Πρόσωπο Αγίας Παρασκευής, στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΑΠΗ στο Μαρούσι, στο Γκαράζ και στο Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης, στους Παιδικούς Σταθμούς στον Κορυδαλλό, στους Παιδικούς Σταθμούς στη Νίκαια. Από το Δήμο Αθήνας στην Οδοποιία Σαλαμίνας και Αγίας Άννας, σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Παγκράτι, στον Εθνικό Κήπο και στο Δημαρχείο στη Λιοσίων, στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας, στις Τεχνικές Υπηρεσίες, το Πράσινο και την Καθαριότητα του Περιστερίου, στο Γκαράζ του Καματερού, και στους Παιδικούς σταθμούς και το άλλο Δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων, στο Αμαξοστάσιο και το Δημαρχείο στα Βριλήσσια.

Πέμπτη 24 Μάη στο Δημαρχείο και στους Παιδικούς Σταθμούς στο Χαλάνδρι, στο Δημαρχείο και την Πολεοδομία στην Αγία Παρασκευή, στο Δημαρχείο και το Νομικό πρόσωπο στο Μαρούσι, στο Γκαράζ της Νίκαιας, στο Γκαράζ στο Σχοιστό. Από το Δήμο Αθήνας στο Πόστο Καθαριότητας στη Σωκράτους, στο Βρεφοκομείο και στο κεντρικό αμαξοστάσιο στην Ιερά Οδό, στα ΚΕΠ, στα ΚΑΠΗ και στους Παιδικούς Σταθμούς στο Περιστέρι, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στους Αγίους Ανάργυρους και στον Κορυδαλλό, στο Αμαξοστάσιο, στο Δημαρχείο και στα Έσοδα του Δήμου Ν. Ιωνίας, στο Αμαξοστάσιο και στους Παιδικούς Σταθμούς της Παιανίας.

Παρασκευή 25 Μάη από το Δήμο Αθηναίων σε πόστο καθαριότητας στην οδό Δροσοπούλου και στο Πράσινο στη Γκράβα, στα ΚΕΠ, στα ΚΑΠΗ και στους υπόλοιπους Παιδικούς Σταθμούς στο Περιστέρι, στο Δημοτολόγιο, στα ΚΕΠ και στην Πολεοδομία στη Νέα Ιωνία.

Τρίτη 29 Μάη στο Γκαράζ στη Νέα Σμύρνη, στο Αμαξοστάσιο και Δημαρχείο Πεντέλης.

  •         Το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών Αττικής μαζί με στελέχη της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών:

Τετάρτη 23/5/2018

Ελληνικός Φούρνος – Μπρακόπουλος

Πέμπτη 24/5/2018

ELBISCO, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΑΚΗ (Μαγούλα),

Παρασκευή 25/5/2018

ΔΕΛΤΑ (Αγ.Στέφανος)

 

  •      Το Συνδικάτο Καθαριστριών Πειραιά: την Πέμπτη 24/5 στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και την Παρασκευή 25/5 στο νοσοκομείο Μεταξά.
  •      Τα ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ: την Τετάρτη 23 Μάη στις 10.30π.μ. προγραμματίζουν οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ. Επίσης πραγματοποιούν καθημερινές περιοδείες στα πλοία του Πειραιά, στην Ακτή Μιαούλη, στον Οίκο Ναύτου και στο ΝΑΤ.
  • ·     Το παράρτημα του Πειραιά της Ένωσης Λογιστών: την Πέμπτη 24 Μάη στις 7μ.μ. έχουν οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ στην Κοκκινιά όπου θα συζητήσουν και για τις Συλλογικές Συμβάσεις. Την Παρασκευή 25 Μάη θα πραγματοποιήσουν περιοδεία την Εταιρία Κορωνάκης και τη Δευτέρα 28 Μάη στη METALIGN.
  •      Το Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Αττικής: αύριο Τρίτη 22 Μάη πραγματοποιούν οργανωτική σύσκεψη στις 7μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου (στο ΕΚΑ).  
  •         Οι Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στον ΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδείες εξορμήσεις : Δευτέρα 21.5 Μηχανοστάσιο Ρέντη,  Τρίτη 22.5 Εργοστάσιο Πειραιά, Πέμπτη 24.5 Σταθμός Λαρίσης, Τρίτη 29.5 Κεντρικά ΟΣΕ
  •         Οι Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη22.5Σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα ΠΑΜΕ Αμαξοστασίου Πειραιά με φορείς της περιοχής
  • ·        Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων Ταχυμεταφορών Αττικήςθα πραγματοποιήσουν περιοδείες- εξορμήσεις στις : Πέμπτη 24.5  στο Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ Κρυονέρι, Κυριακή 27.5 Σύσκεψη εργαζομένων για την οργάνωση της απεργίας στο ΕΚΑ, Τρίτη 29.5 στο Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ Αεροδρόμιο
  •         Οι Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στον χώρο της Υγείας – Πρόνοιας :  Τετάρτη 23 Μάη Κινητοποίηση για τα προβλήματα στο χώρο.

 

 

 

Περισσότερα

Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση Η Τρελή του Σαγιό, στον Βαρβάβα Αττικής

Με τη μυρουδιά της πρόσφατης φονικής πυρκαγιάς να μπαίνει στα ρουθούνια και τις εγκαταστάσεις...

Συνεχίζονται οι εργασίες της χορωδίας του ΠΑΜΕ μετά την καλοκαιρινή διακοπή

Συνεχίζονται οι εργασίες της χορωδίας του ΠΑΜΕ μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Για την καλύτερη απόδοση...

Να δοθεί τέλος στην ανασφάλεια των εργαζομένων στις λεωφορειακές γραμμές ΚΤΕΛ Αττικής

Οι εργαζόμενοι στις λεωφορειακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής που εκτελούσε συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΑ ...