Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε και τη νέα πυραυλική επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Συρίας, τα χαράματα της Πέμπτης, με νέα παράλληλη στοχοποίηση του Ιράν.

Οι ΗΠΑ το επόμενο διάστημα πρόκειται να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ σε στήριξη της εγκληματικής δράσης του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων. Από κοινού πρωτοστατούν στην κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή με το άνοιγμα νέου μετώπου με το Ιράν, αυξάνοντας τους κινδύνους γενίκευσης των συγκρούσεων. Σ αυτές τις συνθήκες ο καθένας καταλαβαίνει τους κινδύνους που εγκυμονεί η ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας με ευθύνη και της σημερινής κυβέρνησης στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετατρέπει την χώρα σε μεντεσέ του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή και φροντίζει να ξεπλένει τα εγκλήματα του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ! Όχι μόνο διατηρεί και αναβαθμίζει τη βάση της Σούδας, αλλά μέσα σε μόλις δύο χρόνια γέμισε την Ελλάδα αμερικάνικες – ΝΑΤΟικές βάσεις και βαθαίνει τη συνεργασία με το Ισραήλ σε πολιτικό – οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο! Δεν θα διστάσουν να μπλέξουν το λαό μας σε επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Απαιτείται επαγρύπνηση από το λαό.

Τώρα χρέος όλων μας , όλων των εργαζόμενων να αντιδράσουμε, να ξεσηκωθούμε.

Συμμετέχουμε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ, τη Δευτέρα 14 Μάη στις 7 μ.μ. που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ)

Απαιτούμε:

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να γυρίσουν τώρα πίσω ελληνικά πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων.

Απαιτούμε τώρα να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, καμία δαπάνη για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη με το λαό και τους εργαζομένους της Συρίας».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...