Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν.

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας καταγγέλλει τα τσιράκια της εργοδοσίας του επιχειρησιακού σωματείου του εργοστάσιου παραγωγής νερού “ΑΥΡΑ 3Ε” στο Αίγιο, που με εντολή της εργοδοσίας της πολυεθνικής “ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ”, οργάνωσαν Γενική Συνέλευση μέσα σε καθεστώς ωμού εκβιασμού, προκειμένου να παρθεί απόφαση αποχώρησης του σωματείου από τη δύναμη της Ομοσπονδίας μας.

Οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες. Θέλουν να στήσουν μια νέα Oμοσπονδία σφραγίδα, στήριγμα της εργοδοσίας για να διαιωνίζεται η εργασιακή ζούγκλα, η δουλειά χωρίς δικαιώματα.

Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν. Καλούμε τους συναδέλφους εργοστάσιου “ΑΥΡΑ 3Ε” να σηκώσουν το ανάστημα τους, να στηριχθούν στην Ομοσπονδία και να πετάξουν στα «σκουπίδια» τις προδοτικές δυνάμεις του εργατικού κινήματος που η μόνη αγωνία τους είναι η εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους.

Οι συνεπείς ταξικές δυνάμεις της Ομοσπονδίας, τα αγωνιστικά, δημοκρατικά σωματείατων εργαζομένων, θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προσπάθεια για τηνενότητα της εργατικής τάξης που σφυρηλατείται στους δρόμους του αγώνα διεκδικώντας και υπερασπίζοντας χωρίς εκπτώσεις τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι στα γραφεία και τα σαλόνια των εργοδοτών.

Θα συνεχίσουμε τη καθημερινή πάλη για τα συμφέροντα των εργαζομένων, σε σύγκρουση με την εργοδοσία και τους μηχανισμούς της σε χώρους δουλειάς, όπως στην πολυεθνική “ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ”, που προσπαθεί να επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα.

 

Θα αγωνιζόμαστε συνεχώς για την ενότητα των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, στο κλάδο, σε κάθε κλάδο, για την κοινή δράση των εργαζομένων αφού κοινός είναι ο αντίπαλος και η αντεργατική επίθεση αφορά όλους.

Θα υπερασπιζόμαστε και θα διεκδικούμε οργανωμένα την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς, το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους χωρίς καμιά εξαίρεση. Θα εκφράζουμε έμπρακτα και με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στους εργαζομένους που βρίσκονται στο στόχαστρο και βιώνουν την επιθετικότητα της εργοδοσίας. Στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που αντιμετωπίζουν την εκδικητικότητα των εργοδοτών.

Θα αναδεικνύουμε τις αιτίες που προκαλούν τα τεράστια και ασφυκτικά προβλήματα των εργαζομένων και θα οργανώνουμε την πάλη ενάντια στη μήτρα που τα γεννά.

Ενωμένοι, οργανωμένοι, αποφασισμένοι θα κερδίσουμε, θα συνεχίσουμε την πάλη για την ανάκτηση των απωλειών και για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...