Οι τελικοί αγώνες του πανελλαδικού τουρνουά basket του ΜΑΣ στις 26 και 27 Μάη στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του τουρνουά basket του ΜΑΣ στην Αθήνα

Οι τελικοί αγώνες του πανελλαδικού τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Μάη στην Αθήνα

Με επιτυχία συνεχίστηκε το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Αθήνα που οργανώνουν Φοιτητικοί, Σπουδαστικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ.

Ολοκληρώθηκε η 2η φάση του τουρνουά, το Σάββατο 21/4 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΜΠ, με τη συμμετοχή των ομάδων που πέρασαν από το ΕΚΠΑ, το ΕΜΠ, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πάντειο, το ΟΠΑ, το Γεωπονικό, τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, την ΑΣΠΑΙΤΕ. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές στέλνουν μήνυμα για δωρεάν, καθολική και αναβαθμισμένη πρόσβαση στον Αθλητισμό, κόντρα στη λογική ότι η πρόσβαση στον Αθλητισμό είναι πολυτέλεια.

Η πάλη ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού που γεννά φαινόμενα σαπίλας και απωθεί την νεολαία, η διεκδίκηση σύγχρονων, δωρεάν αθλητικών εγκαταστάσεων για όλους τους νέους βρέθηκαν στο επίκεντρο της προετοιμασίας του τουρνουά μέσα στις σχολές. Οργανώθηκαν κινητοποιήσεις στις διοικήσεις ιδρυμάτων για τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην άθληση, για την επισκευή και δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών.

Στις 26 και 27 Μάη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 3η φάση για τους διεκδικητές της πρώτης θέσης από τα τουρνουά που διοργανώθηκαν στα ιδρύματα όλης της Ελλάδας.

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...