Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Ιδ. Υπαλλήλων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου καταδικάζουν την απαράδεκτη ενέργεια της τιμωρίας στρατιώτη

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Εργατ/λων , Ξενοδοχοϋπαλλήλων,  Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ζακύνθου καταδικάζουν απερίφραστα την απαράδεκτη ενέργεια της τιμωρίας στρατιώτη επειδή μίλησε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της 27/2 στην Αθήνα.

Ο λόγος του συναδέλφου που υπηρετεί την θητεία του δεν ήταν αρεστός με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τη μονάδα του, ακριβώς γιατί καταδίκασε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις , ανέδειξε τα πραγματικά αίτια που οδηγούν τους λαούς στο αιματοκύλισμα, στα βάσανα και στην προσφυγιά και δεν είναι άλλα από την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη τόσο για την απαράδεκτη τιμωρία, αλλά και συνολικά με την πολιτική που ακολουθεί, προωθώντας τα γενικότερα συμφέροντα του κεφαλαίου και εμπλέκοντας το λαό μας σε περιπέτειες.

Η ενέργεια αυτή πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο της εργατικής τάξης και να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Ενάντια στην πολιτική που γεννά τη φτώχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά.

 

Από τις Διοικήσεις

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...